Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

En 10 måneder gammel baby blev den eneste overlevende efter en familietragedie, der kostede moderen til barnet og hendes forældre livet.

Campingpladsen i Coesfeld-Lette i det vestlige Tyskland blev søndag rammen om en tragedie, da en 33-årig far angiveligt gik amok og dræbte sin kone og sine svigerforældre. Parrets 10 måneder gamle baby blev skånet.

Manden, der dræbte de tre flygtede fra mordscenen, men blev pågrebet tidligt på dagen. Det forlyder at han havde blod på tøjet og at en nabo i campingvogen ved siden af så ham forlade mordstedet.

Den 53-årige kvinde nåede, efter at hun var blevet angrebet, hårdt såret slæbe sig over til nabogrunden.
Med blodet strømmende fra sine sår skreg hun:
- Vi bliver alle stukket ned. Han er her stadig!

Men foran naboens dør blev hun indhentet af gerningsmanden. En nabo slog på manden med en stok og han fik flere sår i ansigt og brystet. Derefter flygtede han og kvinden døde kort efter.

Det skriver tyske Bild.

Politiet blev alarmeret kl. 03 natten til søndag fra campingpladsen og da de kom frem fandt de den 29-årige kvinde og hendes forældre på 53 og 55 år i en træhytte ved campingpladsen. Kvinden 10 måneder gamle baby sad vågen i sin seng, da politiet ankom.

Alle ofrene havde utallige snitsår på kroppen, oplyser politiet.

Senere anholdt politiet den 33-årige far til babyen. Han havde blodpletter på tøjet og flere knive, bl.a. et samuraisværd, indsmurt i blod liggende i sin bil. Han nægter dog at have dræbt de tre.

Angiveligt var den anholdte gået fra veninde, mens hun ventede deres barn og senere havde der været uoverensstemmelser omkring faderskabet og børnepenge.

Manden bor hos sin mor i Køln og skal i morgen for retten.

Kvinden havde levet med sin baby og sine forældre et par måneder på campingpladsen.

Andre læser også