Yngre mænd er bare fysisk attraktive.

Sådan lyder dommen fra den tidligere tv-vært Line Baun Danielsen, der i et nyt blogindlæg hylder den flotte unge fyr, der finder sammen med en kvinde, der er ældre.

Den tidligere tv-vært, der er kendt fra værtsroller på TV2 og TV3, har da også selv været der. Hun er blevet kaldt både cougar og MILF. For bare få år siden kom hun sammen med den 19 år yngre fodboldmålmand Kim Drejs.

Om det var det Line Bauns Danielsens sans for yngre mænd, to kvinder havde i deres tanker, da de så Baun Danielsen og hendes søn til et design outlet i København, skal være usagt. Men i hvert fald var de overbeviste om, at sønnike var den tidligere tv-værts nyeste kuvøseguf.

»Jeg husker engang, jeg kom gående med min ældste søn på et design outlet i København. Pludselig hører vi 2 kvinder bag os hviske: Ok, nu er hun godt nok gået ung ! Det har vi grinet af mange gange siden,« skriver Line Baun Danielsen.

Den 55-årige kvinde er generelt træt af, at folk rynker på næsen over par, hvor enten kvinden eller manden er meget yngre end den anden. Hun nævner det nyvalgte franske præsidentpar som eksempel på et par, der må høre meget for den store aldersforskel.

Emmanuel Macron er hele 24 år yngre end sin hustru, Brigitte, der efterhånden er blevet 64 år. Parret lærte hinanden at kende, mens hun var hans lærerinde.

Dengang var Macron 15 år, mens hun var 39 år.

Ligesom Frankrigs nye førstedame kan Line Baun Danielsen se mange fordele i yngre mænd.

»Yngre mænd har mange fortrin: Færre lig i lasten og en sult, lyst og nysgerrighed på livet, som smitter på alle måder. Og ja, de er fysisk attraktive. Yngre mænd plejer at forklare deres interesse med, at modne kvinder hviler mere i sig selv, har erfaringen og selvsikkerheden,« skriver hun.