Et besøg på det fashionable, københavnske in-sted Simons Natklub endte knap så fashionabelt for fitnesstræner og stylist Sarchar Leone.

Ifølge den 35-årige kvinde blev hun flere gange forulempet af den kontroversielle landsholdsangriber Nicklas Bendtner, der angiveligt også hældte en drink ud over hende.

I selskab med sin kæreste besøgte Sarchar Leone natklubben, hvor hun faldt i snak med en pige fra fodboldstjernen Nicklas Bendtners selskab. På et tidspunkt forsøger Nicklas Bendtner at fange Sarchar Leones opmærksomhed og bryde ind i samtalen, fortæller hun.

- Så begyndte han at rykke ind foran mig, hvor jeg så vendte ryggen til ham. Så gav han mig en albue, hvorefter jeg spørger ham ‘undskyld, hvad foregår der?’, fortæller Sarchar Leone, der stadig er målløs og rystet efter nattens episode.

- Så kiggede han på mig og sagde ‘Hvem tror du, de smider ud, dig eller mig?’.

Sarchar Leone fortæller, at hun derefter forsøger at flytte sig fra stedet.

Har du billeder eller ved du noget, så tip BT på 1929@bt.dk

- Så gav han mig en albue igen. Der må jeg være ærlig og sige, at jeg gav ham en albue tilbage, fortæller Sarchar Leone om episoden på natklubben, der ifølge hende fandt sted ved 03-tiden.

Herefter eskalerede situationen yderligere.

- Så hældte han en drink ud over mine bukser, og så blev jeg altså hidsig. Så holdt min kæreste mig tilbage, og hans (Nicklas Bendtner, red.) holdkammerater holdt ham tilbage, fortæller hun om episoden, hvor natklubbens sikkerhedspersonale ifølge hende blev tilkaldt.

- Alle dørmændene sagde, at de ikke kunne gøre noget, for ingen havde set noget. Jeg var så rystet, så politiet også kom og talte med dørmændene, fortæller Sarchar Leone, der forlod natklubben umiddelbart efter sammenstødet med Nicklas Bendtner.

Sarchar Leone er tidligere vinder af Miss Fitness-konkurrencen og i dag indehaver af LeOne Styling og Fitness i Nyhavn, København. Hun har tidligere arbejdet som personlig træner for flere sportsstjerner i USA og som fitnesskonsulent på tv-programmet ‘Danmarks næste Top Model’.

Nicklas Bendtner har tidligere været involveret i ballade i det københavnske natteliv. I marts fik han en rekordbøde på 842.000 kroner og frakendt kørekortet for at have kørt spirituskørsel.

Til BT Gammel Strand

For tiden er han på jagt efter en ny klub. I den forgangne uge så det ud til, at han ville ende i enten spanske Malaga eller tyske Eintracht Frankfurt. Men nu er disse muligheder faldet på gulvet, og fokus er rettet mod den engelske Premier League.

Her ejer Arsenal stadig den danske angriber, men Nicklas Bendtner har i lang tid ikke været en del af klubbens planer, og London-holdet har flere gange udlejet danskeren og ville hellere end gerne sælge Bendtner, der har et år tilbage af kontrakten med London-mandskabet. Nu meldes der om interesse fra Premier League-oprykkerne Hull.

BT har forsøgt at få Bendtner-lejrens version af historien, men foreløbig forgæves.

Ved du noget, så tip BT på 1929@bt.dk

- I og med jeg selv har været på Vig Festival har jeg ikke nogen kommentar til den af dig påståede episode. Fortsat god søndag, skriver Nicklas Bendtners far, Thomas Bendtner, i en sms til avisen.

Heller ikke angriberens kommunikationsrådgiver har en kommentar til historien.

- Efter fælles aftale arbejder jeg ikke længere på fast basis for Nicklas Bendtner. Dermed kan jeg ikke have en holdning til disse sladderprægede historier. Du er altid velkommen i anden sammenhæng, skriver Jesper Lynghus, der blandt andet assisterede Nicklas Bendtner i sagen om spirituskørsel.

Vagtchefen hos Københavns Politi oplyser, at episoden ikke blev noteret i døgnrapporten, men udelukker ikke, at der kan have været politi på stedet. 

Det har, som det fremgår, ikke været muligt at få Nicklas Bendtners version af sagen, men to Twitter-beskeder fra i nat omkring klokken henholdsvis 02.30 og 03.30 viser, at han i hvert fald var vågen på det pågældende tidspunkt.

I den første besked sendte han et billede af en plakat fra Det Kriminalpræventive Råd med teksten 'Natten er 99 procent fri for kniv' og i sin seneste besked skrev han selv 'This is how we do' (Det er sådan har vi gør, red.). Den meddelelse kan man så anskue, som man vil.