Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Kan du huske Steve-O fra 'Jackass'? Manden, der lavede vanvittige stunts og ofte forvoldt stor skade på sig selv og de andre gutter i MTV-programmet. Nu er han tilbage. Ihvertfald for en stund.

En ny video, han har lagt op på sin Facebook-side, er på 12 timer blevet set mere end 14 millioner gange. Og hvad har så skabt så stor opmærksomhed? Dyb kavalergang - ikke Steve O's vel at mærke - og gode evner med en lille bold er det korte svar.

I videoen medvirker foruden Steve-O også den australske DJ og model Laura Lux, der lægger krop til det populære stunt.

Et hurtigt kig på Steve-O's Facebookprofil viser faktisk, at det ikke er første gang, han imponerer med sin evner med en bold. Se bare i den her video, der dog ikke har opnået lige så stor popularitet som den seneste:

42-årige Steve-O, der faktisk hedder Stephen Glicrist Glover, blev kendt som en del af gruppen Jackass, der var en stor succes på tv-kanalen MTV i begyndelsen af 00'erne. Her lavede han sammen med blandt andre skuespilleren Johnny Knoxville vanvittige og underlige stunts på tv. Konceptet startede som en tv-serie, men blev senere til tre film med gruppen.

Steve-O var i 00'erne kærester med den danske model Lykke May Andersen. Hun fortæller i sin biografi om, hvor galt det gik, da hendes forældre første gang mødte Steve-O. Det var til hans show, som han optrådte med i Danmark, som Lykke May havde taget sine forældre med ind og se. Og det var måske ikke den bedste ide. For Steve-O klipsede blandt andet sine egne testikler fast til en stol på scenen, og det var mere end hans danske svigermor kunne klare.

»Selv sad jeg og tog mig til hovedet. Det her var bestemt ikke noget familieshow, og jeg kunne godt se, at det ikke var verdens bedste måde at møde en ny svigersøn på,« skriver hun ifølge Se og Hør i sin selvbiografi, der udkom i 2008.

 

 

 

 

Andre læser også