Hans professionelle og private liv er faldet fra hinanden. Men selvom det 63-årige muskelbundt, har mistet sin kone og sat et comeback som skuespiller på stand by, så holder Arnold Schwarznegger stadig tæt kontakt til kvinden, der fik læsset til at vælte.

- Arnold har virkelig støttet Milldred Baena (elskerinden red.) igennem hele det svære forløb, fortæller en kilde tæt på Schwarznegger til hjemmesiden radaronline.com.

For nylig blev ex-guvenørens mangeårige forhold til Mildred Baena og samtidig kom det frem, at Schwarznegger havde fået en søn med hende. Alt sammen mens han i udadtil levede lykkeligt med sin kone Maria Shriver og deres børn.

Men selvom det altså blev afsløringen af forholdet til elskerinden, der ødelagde den perfekte facade for Schwarznegger, så er muskelmanden stadig i tæt kontakt med sin hemmelige kærlighed. I følge Radaronline har han støttet hende massivt i den senest turbulente tid.

-Det har taget hårdt på Mildred at skandalen blev offentlig, så Arnold opfordrer hende til ikke at lytte til hvad folk siger og, at hun skal forblive stærk, siger kilden til Radaronline.

Han har desuden, ifølge kilden, hele tiden støttet sin "hemmelige" søn økonomisk og er fortsat med at gøre det gennem den seneste tids prøvelser.

Schwarznegger og Maria Schriver meddelte deres seperation d. 8 maj, og en uges tid efter indrømmede den tidligere californiske guvenør så, at han havde fået et barn med elskerinden, der samtidig var en del af husholdningen hos familien Schwarznegger.