Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Remee skålede for, da det danske jetset tidligere i december fløj til Schweiz, drak champagne i glamourøse pailletter og festede amok i alperne.

Mens danskerne plejede deres tømmermænd i udendørs spa-afslapning, blev hele molevitten betalt af Nestlé-arvingen, den 29-årige milliardær Patrick Liotard-Vogt.

Rigmanden fortæller til Børsen, at han besøgte Remees københavnske natklub Zen og blev så begejstret for danskernes euforiserende evne til at feste, at han i sin brandert kom til at invitere hele slænget med til elite-festen i Schweiz med alt betalt.

- Jeg har svært ved at forklare, hvad det er, Zen kan, men helheden er ubeskrivelig, siger den unge milliardær til Børsen.

Han er bestyrelsesformand i den lukkede elite-klub A Small World, der kan sammenlignes med Facebook for VIP's. Det er en årlig tradition, at han inviterer 400 specielt udvalgte personer fra klubben til en galla-weekend på et femstjernet hotel midt i alperne i den eksklusive skisportsby Gstaad for at lade millionærer og milliardærer donere penge til velgørenhed. I år havde han inviteret 100 danskere med, så de kunne fyre op under festen.

- Når vi flyver så mange mennesker ind fra Danmark, bringer vi København og Zen til Gstaad. Kongstad (Zen's dj, red.) er fantastisk, og med Remee på mikrofonen giver det en helt speciel stemning, siger Patrick Liotard-Vogt.
 
Ved gallamiddagen sad danskerne til bords med blandt andet hollywoodstjernen Freida Pinto og Teresa Missoni fra modehuset Missoni, og flere af de københavnske gæster nåede at vinde i aftenens lotteri. Blandt andet kunne Joe & the Juice-direktør Henrik Fjordbak gå hjem med et nyt jakkesæt til en værdi af 37.000 kroner.

I alt blev der samlet en million kroner ind til verdens fattige i løbet af den glamourøse weekend i Schweiz, og ifølge Børsen har Nestlé-arvingen Patrick Leotard-Vogt og Remee nu udviklet både venskab og fremtidigt forretningspartnerskab.

Andre læser også