Baywatch-baben Pamela Anderson er lige nu i København på et tre dages visit. I juni skrev hun på sin Twitter-profil, at hun så frem til at møde og feste med den danske sangerinde Medina.

Men nu indrømmer Baywatch-stjernen, at hun ikke er så vild med Medinas musik, som man måske skulle tro.

- Jeg hørte en af hendes sange for første gang i dag i bilen. Jeg må indrømme, at jeg nok mere er en rock'n'roll-pige. Jeg elsker blues og jazz og Freddie King (kendt blues-guitarist og sanger, red.), sagde Pamela Anderson, da bt.dk mødte hende på Fisketorvet, hvor hun underskrev autografer til sine mange fans.

- Jeg føler, at jeg på en eller anden måde er ved at blive for gammel til sådan noget danse-musik, tilføjede hun efterfulgt af et grin.

Danskerne er smukke
Det er Pamela Anderson' første besøg i Danmark nogensinde, og selvom hun indtil videre ikke har haft tid til at se byen, håber hun meget, at hun når det.

- Venner derhjemme har været i København, og de siger, at det er den fedeste by, og at jeg bare skal nå rundt og se noget, sagde Pamela Anderson. Hun vil især gerne vil nå at kaste et blik på den københavnske arkitektur.

Men noget har  hun dog lagt mærke til, mens hun har været i København:

- Danskerne er så smukke! Og hvis jeg ikke får tid til at se det hele nu, vil jeg tilbage til København engang.

Anledningen til besøget skyldes en Style Mansion-fest arrangeret af den succesfulde Hollywood-dansker, Claus Hjelmbak, der følger Hollywood-stjernen tæt, mens hun er i landet.

I aften står den på 'Hjelmbaks Scandinavian Style Mansion Fest'.