Den tidligere realitystjerne Mascha Vang tjener millioner på sin blogforretning.

På folkemødet på Bornholm afslørede Mascha Vang, at hun og Rasmus Jarlov nu officielt er kærester efter et par måneders dating.

Den 39-årige konservative politiker bekræftede forholdet på sin Facebook-profil, hvor han blandt andet skrev, at han havde ’scoret langt over evne’.

»Lidt irriterende at hun vist tjener mere end mig, men det må jeg leve med,« skrev han med et glimt i øjet. Og det er der noget, der tyder på, at han må lære at leve med.

Mascha Vangs regnskab er netop blevet offentliggjort, og her fremgår det, at hendes selskab i 2015 havde et overskud på ikke mindre end 1.115.441 kr. før skat. Pengene stammer primært fra hendes blog, maschavang.dk, der er Danmarks største. Samtidig ejer hun selve bloguniverset Blogly.dk, hvor hun har en række kendte danskere i stald – heriblandt Julie Zangenberg, Nikita Klæstrup og sangeren Julie Bertelsen. Her har hun fire ansatte.

»Jeg er glad, men det er hverken nyt eller overraskende,« lyder det fra Mascha Vang, da BT ringer for at få hendes kommentar til årsregnskabet. Til sammenligning tjener Rasmus Jarlov 638.351 kroner årligt som folketingspolitiker. Hertil kommer et skattefrit vederlag på 60.497 kroner årligt.

»Ja, der overhaler jeg ham i hvert fald indenom,« lyder det fra Mascha Vang med et grin, inden hun skynder sig at tilføje, at det naturligvis ikke betyder noget som helst, hvem der tjener mest.

Tager du så regningen næste gang, I er ude at spise?
»Nej, det ved jeg, han rigtig gerne vil gøre,« slår hun fast. Mascha Vang blev for alvor kendt, da hun medvirkede i første sæson af realityprogrammet ’Paradise Hotel’ i 2005. Siden har hun medvirket i en række tv-programmer og også arbejdet som radiovært, inden hun begyndte at blogge i 2012.

Omkring årsskiftet udgav den foretagsomme Vang en slankebog i samarbejde med træningseksperten Anne Bech, og for et par måneder siden sendte hun en tøjkollektion på gaden til småpiger – inspireret af hendes tre-årige datter Hollie Nolia.

Og tøjeventyret kører også rigtig godt. »Der kommer en ny kollektion til efteråret, og i næste uge begynder vi på forårskollektion,« fortæller hun.