Artikel rettet 24/2 2017 klokken 16:20: Efter en henvendelse fra Mascha Vang om det blogindlæg, artiklen er baseret på, har BT valgt at fjerne flere værdiladede udtryk fra artiklen, der ikke var dækning for, og ændret overskriften.

'Det er ikke nok til de første par år med en nyfødt.' Sådan skriver Mascha Vang om det engangsbeløb, hun fik fra Nicolas Kiesa, da Hollie Nolia blev født.

Mor til to eller?

I et nyt blogindlæg skriver Mascha Vang, hvilke tanker hun gør sig om at få flere børn.

I dag har hun datteren Hollie Nolia med racerkøreren Nicolas Kiesa, og hendes foreløbige "morerfaring" har skræmt hende en smule.

Mascha Vang lægger ikke skjul på, at hun, hvis hun en dag skal være gravid igen, vil forventningsafstemme bedre, da hun sidste gang måtte gå for meget på kompromis:

»Skulle der nu komme en baby mere, og det gør der jo nok engang, så er jeg derfor også ret klar i spyttet om hvordan det skal foregå, fordi det sidste gang ikke var forventningsafstemt. Jeg ønsker ikke at tage mere barsel end faderen, og jeg ønsker ikke at tage mig mere af hjemmet end faderen, eller stå med udgifterne alene,« skriver hun på bloggen.

Hun forklarer, at hvis faderen til hendes fremtidige børn ikke har tid til at være lige så meget hjemme, som han "har pligt til", vil hun havde en au-pair eller en, der kommer et par gange om ugen og tager sig af hjemmet.

Men det var ikke kun tiden, som Nicolas Kiesa ifølge Mascha Vang var nærig med. Bloggeren endte med at stå med en stor del af udgifterne til Hollie Nolia selv.

»Sidst jeg var gravid fik jeg 5.000 kr. af faderen (ikke om måneden som nogen har misforstået, men et engangsbeløb til alt. Det har altid undret mig, at folk troede han forsørgede mig. Det har aldrig, aldrig forekommet, derfor jeg skriver dette.).«, skriver bloggeren og tilføjer:

»Det er ikke nok til de første par år med en nyfødt. Slet ikke hvis man som jeg var syg under graviditeten, og ikke havde nogen indtægt, men stadig havde udgifter som husleje, forbrug osv. Så var det godt at jyden her var fornuftig, og ikke havde brugt alle pengene på dyre tasker, men sparet op til pressede tider.«

Mascha Vang lægger ikke skjul på, at hun ikke vil 'trække læsset' endnu engang. Men hvis hun bliver mor igen, tyder meget da også på, at det bliver anderledes end første gang, for i dag er Mascha Vang sammen med en ny mand, politikeren Rasmus Jarlov.

Mascha Vang og hendes daværende kæreste - som også er far til hendes datter - racerkøreren Nicolas Kiesa.
Mascha Vang og hendes daværende kæreste - som også er far til hendes datter - racerkøreren Nicolas Kiesa.
Vis mere