Ikke nok med at hun for nylig tabte 30 kilo i forbindelse med sin medvirken i den amerikanske version af "Vild Med Dans", så har skuespilleren Kirstey Alley nu også scoret sig en fyr, der er hele 40 år yngre end hende.

Den 60-årige skuespiller, der blandt andet blev kendt fra tv-serien Cheers har slået kløerne i den kun 20 årige danser Ted Volynets, der var baggrunddanser i den amerikanske udgave af Vild med Dans.

De to har angiveligt mødt hinanden gennem Kirstie Alleyes dansepartner Maksim Chmerkovskyi. Så selvom Kirstey Alley tabte danse-finalen fik hun altså alligevel gevinst ved at deltage i programmet, skriver bladet National Enquirer.

Skuespilleren og hendes unge flirt er blevet set sammen på Manhatten. hvor Kirstie Alley ud gennem en bilrude kysser den unge danser. 

Men selvom Ted Volynets kun er tre år ældre end Kirstie Alleys adoptivdatter på 17, så er det ikke noget der lader til at give den 60-årige Alley skrupler.
 
- Hun er ligeglad med, hvad folk siger. Efter at have tabt sig, ser hun fantastisk ud. Hun har ikke været så lykkelig i mange år, siger en kilde tæt på stjernen til National  Enquirer.