OPDATERET

Allan Nielsens ekskone Rikkemai Nielsen afviser over for BT og på sin Facebook-profil, at hun, som Tina Lund ellers fortalte i TV3-programmet 'Til middag hos', gav parret en bryllupsgave, der endte med at såre Tina Lund.

Faktisk gav hun efter eget udsagn aldrig parret nogensomhelst gave. BT har gennem TV3's presseafdeling forholdt Tina Lund de oplysninger, som Rikkemai Nielsen er kommet med, men Tina Lund har ikke ønsket at udtale sig.

Siden 2009 har Tina Lund dannet par med den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen. I 2011 blev de gift, og i onsdagens afsnit af TV3-programmet 'Til middag hos', hvor fire kendte på skift skal til middag hos hinanden, fortalte Tina Lund om nogle af udfordringerne ved at blive bonusmor.

Tina Lund påstod, at de i bryllupsgave fra fodboldspillerens ekskone, designeren Rikkemai, som Allan Nielsen har tre børn med, fik en tur til Los Angeles. Tina Lunds historie gik på, at turen kun var til Allan Nielsen og børnene:

»Jeg synes, jeg havde givet mig fuldt ud og gjort så meget (i forhold til børnene, red.). Og så fik jeg en bryllupsgave, en stor planche, hvor alle vennerne var der, og gaven var en tur til Los Angeles - uden mig. Det var bryllupsgaven,« fortalte Tina Lund de andre gæster.

Rikkemai Nielsen afviser, at hun overhovedet har givet parret en bryllupsgave.

Særligt Jim Lyngvild blev meget forarget over Tina Lunds historie og spurgte, hvem det egentlig var, der fik bryllupsgaven. Til det svarede Tina Lund, at det var en gave til både hende og Allan Nielsen, men hun var ikke inviteret med på turen, der kun var for hendes mand og hans tre børn.

Og da den kendte springrytter fortalte, at hun blev lidt såret, mødte hun stor opbakning fra Jim Lyngvild:

»Nej, du blev røvhamrende pisse ked af det, og det er dog det mest umenneskelige, jeg nogensinde har hørt. I bryllupsgave!« udbrød han.

Tina Lund fortalte, at hun tænkte gaven som et statement fra ekskonen i forhold til, at børnene også skulle have kvalitetstid alene med deres far.

Hun har efterfølgende fået talt ud med Rikkemai, og de to taler i dag fint sammen.

Tina Lund og Allan Nielsen bor til dagligt i Dubai, og sammen har de to børn - sønnen Louis på fire år og datteren Lilly, der blev født i oktober i år.