Arkivfoto fra 2008. Talulah Willis (nummer tre fra højre) er angiveligt fotograferet topløs, og billederne er tilbudt til flere amerikanske medier
Arkivfoto fra 2008. Talulah Willis (nummer tre fra højre) er angiveligt fotograferet topløs, og billederne er tilbudt til flere amerikanske medier Foto: FRED PROUSER
Skuespilleren Demi Moore har det ikke nemt for tiden. I november blev den 49-årige 'Striptease'-stjerne skilt fra sin man Ashton Kutcher, og efterfølgende gik hun ned i vægt, og i januar måtte hun lade sig indlægge på en afvænningsklinik for at få hjælp til at løse sine personlige problemer.

Og nu får Demi Moore mere at tænke over, for ifølge kendis-mediet radaronline.com har en ukendt kilde tilbudt afslørende billeder af hendes yngste datter Talulah Willis på 18 år til flere amerikanske medier.

Billederne skal efter sigende vise Talulah Willis helt topløs, mens hun holder noget i hånden, der kunne ligne en joint.

Talulah Willis er også datter af skuespilleren Bruce Willis, som Demi Moore var gift med fra 1987-2000.

Det er dog ikke første gang, at Talulah Willis er i problemer, for sidste år fik hun en bøde for at have drukket alkohol. I USA er aldersgrænsen for at drikke alkohol 21 år.

Det vides endnu ikke, Demi Moore eller Bruce Willis vil forsøge at stoppe publiceringen af billederne, eller om de eventuelt vil købe billederne selv for at undgå, at de havner i andres hænder.

Udover Talulah har Demi Moore og Bruce Willis også døtrene Rumer på 23 og Scout på 20 sammen.

De to storesøstre til Talulah Willis har heller ikke kunne holde sig ude af rampelyset, for i  2007 var Rumer til stede i et rum, hvor der blev foretaget narkotikarazzia og en person blev arresteret, men Rumer Willis blev ikke sigtet.,

Scout Willis er lige som sin søster Talulah blevet arresteret for at have drukket som mindreårig.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.