Komikeren Anders Matthesen har måttet lade sig indlægge, erfarer BT.

Anden, som han har kaldt sig siden begyndelsen af karrieren for 20 år siden, har måttet aflyse diverse aftaler for de næste uger. Matthesen er netop blevet indlagt. Men den populære komiker ønsker ikke at uddybe, hvad han skal opereres for, eller hvor, han er indlagt.

Hans manager Cemille Rosenberg skriver til BT i en mail:

- Anders udtaler sig jo nødigt om private sager som denne. Jeg kan blot fortælle, at det bestemt ikke er alvorligt, men kræver en fri kalender nogle uger.

Matthesen er som én ud af fem nomineret som årets komiker til Comedy Award 2013, som uddeles den 25. august ved Zulu Comedy Galla. Om han når at blive klar til showet den aften er endnu uklart. Matthesen er nomineret på baggrund af showet ’Anders’, der nød kæmpe succes i 2012 og tidligere i år.

De øvrige kandidater er Rasmus Bjerg, Christian Fuhlendorff, Tobias Dybvad og Magnus Millang.

Efter et tiår med optrædener i de største danske koncertsale, har Matthesen valgt at prøve sig selv af som komiker på en af landets absolut mindste scener. Han optræder tre dage i efterårsferien på Realen i Nordby på Fanø. Anders Matthesen regner bestemt med at være klar til den tid, erfarer BT.