Et 'brud' i kendis-dukkeverdenen kommer belejligt forud for et nyt show hos tv-stationen ABC

I de glitrede gader i Hollywood lader det ikke længere til, at selv det stærkeste stjernepar kan holde sammen. Først var det filmstjernerne Ben Affleck og Jennifer Garner, som gik fra hinanden, siden fulgte sanger Gwen Stefani og Gavin Rossdale, og tirsdag forliste endnu et kendisforhold, da selveste Kermit og Miss Piggy fra Muppet Show meddelte, at det nu er uigenkaldeligt slut mellem dem.

Den lille grønne frø og den temperamentsfulde gris har været sammen i mere end fire årtier, og ifølge avisen LA Times var det et meget fattet par, der udtalte sig på et pressemøde tirsdag i Beverly Hills, hvor de præsenterede deres nye show »The Muppets« i forbindelse med en halvårlig pressetur for de amerikanske tv-kritikere. 'Bruddet' er belejligt kommet frem en måned før tv-stationens ABCs nye show får premiere.

De fortsætter nemlig et professionelt parløb, fastslog de.

»Jeg spiller en rolle og er producer på Piggy’s show, men vi er jo begge professionelle,« lød det fra frøen.

»En af os er i hvert fald. Gæt hvem det er. Jeg har ikke noget problem med at arbejde sammen med min eks-kæreste. Det er okay. Og ved I hvad, at date mig er som at flyve helt tæt på solen. Det var uundgåeligt, at Kermit ville falde til jorden, mens jeg fortsat bliver i skyerne,« meddelte Miss Piggy, der har været en del af Jim Hensons Muppet-gruppe siden 1976.

ABCs nye tv-show er en såkaldt »mockumentary«-serie, som går bag om de elskede Muppet-figurers private og professionelle liv, og siden bruddet blev annonceret på Facebook har der på de sociale medier været masser af spekulationer om, hvorvidt det kuldsejlede forhold ikke bare er et pr-stunt. Det afviser hovedpersonerne selv, og i vanlig bestemt stil svarede Miss Piggy bl.a. følgende på et tweet fra skuespilleren Alan Cumming, kendt fra tv-serien »The Good Wife«: