Linse Kessler har gennem årene startet mange forretninger - hendes veganske hudplejeserie, Lenina Coleman ser ud til at blive en af hende største succeser.

Men det vælter altså ikke med skejser, som Linse Kessler havde troet, fortæller hun i aftenens afsnit af 'Familien Fra Bryggen'.

»Jeg troede, jeg bare ville sælge derud af, fordi jeg er jo Linse, og så ville jeg have en kæmpe fordel i forhold til andre nye i branchen«.

Sådan siger Linse Kessler til sin gode ven Niels Laigaard bedre kendt som Moster Niller.

I den 16. sæson af 'Familien fra Bryggen' skiftede Linse Kessler blandt andet navn til Lenina Colemann.
I den 16. sæson af 'Familien fra Bryggen' skiftede Linse Kessler blandt andet navn til Lenina Colemann. Foto: TV3
Vis mere

»Jeg troede også, du ville sælge sådan der,« konstaterer Moster Nille og knipser.

Men salget af realitydronningens skønhedsprodukter er altså ikke gået helt som forventet.

»Det vælter ikke ind med millioner, men det sælger rigtig godt«, fortæller hun.

På trods af de manglende millioner viser Linse tilfreds Moster Niller appen 'shopify', hvor hun kan følge med i, hvor meget Lenina Coleman omsætter for - her konstaterer de begge, at det er da 'ikke dårligt'.

»Hver gang, nogle køber et produkt, så siger den en fantastisk lyd. Så siger den 'tjiting'. Jeg elsker det « siger Linse Kessler begejstret.

Moster Niller er dog lidt skeptisk omkring lyden og spørger, om 'den aldrig bliver irriterende at høre på?'

Men hertil svarer Linse Kessler, at 'det kan du tro, det ikke gør'.

Linse Kessler når dog til en erkendelse af, at selvom hun er et kendt ansigt, så skal hun kæmpe sig til tops på samme vilkår som alle andre i branchen.

»Jeg havde troet, det ville eksplodere, men sådan er det altså ikke. Jeg er ny, og jeg er ligesom alle andre,« siger hun og fortsætter:

»Jeg er ikke noget særligt, og jeg skal bevise noget her. Jeg skal komme med noget lækkert, det har jeg gjort, men det tager noget tid, før det står på folks badeværelser og sminkeborde«.

Men selvom salget af de veganske hudplejeprodukter, som blandt andet er en parfume og en håndcreme, går en kende mere sløjt end forventet, så møder hun dog flere folk, som bruger hendes produkter.

Hun fortæller om en oplevelse ved dyrelægen, hvor hele venteværelset duftede af hendes parfume.

Derefter var hun altså nødt til at spørge de tre damer i lokalet, om nogen havde hendes duft på, og dertil rakte de alle hånden op.

»En af dem havde købt den og to andre havde prøvet den. Jeg blev herre glad,« fortæller hun.