Den 62-årige erhvervsmand Klaus Riskær Pedersen skal have et barn med sin 27-årige kæreste, Anna Pia Lykke Ring, som han har dannet par med siden i sommer. Nyheden har parret offentliggjort på Facebook tidligere i dag. Det er Klaus Riskær Pedersens sjette barn.

Filmproducenten Peter Aalbæk Jensen, der en god ven af Klaus Riskær Pedersen, har fuld respekt for, at den kendte serie-iværksætter har valgt at få endnu et barn trods sin høje alder.

»Klaus er en nyder, og hvis man vælger, at livet skal være et stort bæger med velsmagende nektar, så drikker man det i store slurke, og det gør han. Jeg synes, det er skønt, at de skal have et barn. Jeg har set parret sammen, og det er et kærligt og inderligt forhold. Og der tilkommer det ikke nogen andre at dømme omkring det,« siger Peter Aalbæk Jensen til BT.

Peter Aalbæk Jensen har stor respekt for, at vennen Klaus Riskær Pedersen har valgt at få et barn i en alder af 62 år
Peter Aalbæk Jensen har stor respekt for, at vennen Klaus Riskær Pedersen har valgt at få et barn i en alder af 62 år Foto: Kasper Palsnov
Vis mere

Derudover fastslår 'Ålen', at han har stor beundring for Klaus Riskær Pedersen som iværksætter.

»Når du ser på en mand, som stiftede The Voice, Kanal 2, CopyGene og Cybercity, og som stadig driver succesfuld forretning, så kan en gammel købmand som mig ikke andet end at kippe med flaget og sige 'gid Danmark havde 20 flere af hans slags,'« lyder det fra filmproducenten, der tilføjer:

»Drik noget rødvin med ham. Hovedet kører, kroppen fungerer - han er en knægt!«

Dan Rachlin: Jeg havde et smil på læben

Også tv- og radiovært, Dan Rachlin, bakker vennens beslutning op.

»Jeg havde et smil på læben, da jeg læste det. For ham betyder det ikke noget, om man har fem eller seks børn. Det kan være lige dejligt alt sammen. Og i princippet kan han jo blive 100 år, mens en 25-årig far kunne få et klaver i hovedet i morgen og dø,« lyder det fra radioværten, der har mødt Riskærs kæreste, Anna Pia Lykke Ring.

»Hun er skøn og meget forelsket i ham. Hun er meget mere afslappet, end nogen af hans tidligere kærester har været. Hun er meget uimponeret - og har bl.a. formået at installere en stor skøn hund i hans herskabslejlighed,« fortæller Dan Rachlin til BT.

Fremover skal kæresteparret dog ikke kun gå tur med hunden - de skal også ud og lufte barnevognen.

Dan Rachlin beskriver Klaus Riskær Pedersen som »sindsygt ungdommelig«:

»Os, der kender Klaus, tænker jo aldrig på ham som værende ældre end mange af dem, han er sammen med - inklusiv mig selv. Jeg har været med ham på Ibiza og i byen, og han er altid den sidste, der går hjem. Hans energi og drive er kæmpestort.«

Selv har Klaus Riskær Pedersen skrevet på Facebook, at der er 'hensyn, der skal tages', når man vælger at få så ung en kæreste.

'Anna er 27 år, og hvis man vælger en kæreste i den alder, så må man også forstå, at der er hensyn, der skal tages, og Anna skal have sit barn, som mange unge kvinder ønsker at få et barn,' skriver erhvervsmanden og tilføjer:

'Kærester og ægtemænd forgår, mens børn består. Og den værdi bør ingen mand anstændigvis fratage en kvinde alene med begrundelse i sin egen alder,' skriver Riskær.

Læs Facebook-opslaget fra Klaus Riskær Pedersen herunder: