Lyt til artiklen

Den veldrejede skuespillerinde Halle Berry blev lørdag sammen med manden Olivier Martinez for første gang forældre til en lille dreng, vis navn endnu er ukendt. 

Den tidligere James Bond-babe fik lørdag sit første barn med den franske skuespiller Olivier Martinez, som hun giftede sig med ved en hemmelighedsfuld ceremoni i Frankrig i juli.

Halle Berry fødte på Cedars Sinai Medical Center i Los Angeles.

Det er hendes andet barn i rækken, eftersom hun har den femårige datter Nahla med ex-kæresten Gabriel Aubry. Halle Berry har desuden været gift hele to gange før. Først med baseball-spilleren David Justice (1993-1997) og efterfølgende med sangeren Eric Benét (2001-2005).

Halle Berry er bedst kendt for filmene James Bond - Die Another Day, X-Men, Catwoman, Swordfish og ikke mindst Monster's Ball, hvor hun vandt en Oscar for bedste skuespiller i 2001.

Når Halle Berry er kommet sig over fødslen og fået hverdagen til at fungere igen, skal hun medvirke i Steven Spielbergs nye drama-serie 'Extant', hvor hun skal spille en astronaut, der vender hjem efter en år lang solomission i det yder rum. 

47-årig Halle Berry og Olivier Martinez begyndte at date tilbage i 2010, da de mødtes under produktionen af filmen 'Dark Tide'.