Den veldrejede skuespillerinde Halle Berry blev lørdag sammen med manden Olivier Martinez for første gang forældre til en lille dreng, vis navn endnu er ukendt. 

Den tidligere James Bond-babe fik lørdag sit første barn med den franske skuespiller Olivier Martinez, som hun giftede sig med ved en hemmelighedsfuld ceremoni i Frankrig i juli.

Halle Berry fødte på Cedars Sinai Medical Center i Los Angeles.

Det er hendes andet barn i rækken, eftersom hun har den femårige datter Nahla med ex-kæresten Gabriel Aubry. Halle Berry har desuden været gift hele to gange før. Først med baseball-spilleren David Justice (1993-1997) og efterfølgende med sangeren Eric Benét (2001-2005).

Halle Berry er bedst kendt for filmene James Bond - Die Another Day, X-Men, Catwoman, Swordfish og ikke mindst Monster's Ball, hvor hun vandt en Oscar for bedste skuespiller i 2001.

Når Halle Berry er kommet sig over fødslen og fået hverdagen til at fungere igen, skal hun medvirke i Steven Spielbergs nye drama-serie 'Extant', hvor hun skal spille en astronaut, der vender hjem efter en år lang solomission i det yder rum. 

47-årig Halle Berry og Olivier Martinez begyndte at date tilbage i 2010, da de mødtes under produktionen af filmen 'Dark Tide'.