Hun har været førstedame i USA. Er advokat og forfatter.

Men fredag aften kunne Michelle Obama føje endnu en titel til sit cv.

Nemlig som korsanger for Bruce Springsteen.

Da The Boss fredag aften spillede koncert på Barcelonas olympiske stadion, var det med en særligt udvalgt gruppe af korsangere. Det skriver TMZ.

Bruce Springsteen under koncerten i Barcelona fredag aften. Senere fik han selskab af flere prominente gæster på scenen. Foto: REUTERS/Albert Gea
Bruce Springsteen under koncerten i Barcelona fredag aften. Senere fik han selskab af flere prominente gæster på scenen. Foto: REUTERS/Albert Gea Foto: ALBERT GEA
Vis mere

Som man kan se på en video, der bliver delt på Twitter, var det nemlig ikke bare Bruce Springsteens kone, Patti Scialfa, der bakkede ham op på scenen.

Også skuespilleren Kate Capshaw, der er gift med Steven Spielberg, og den tidligere præsidentfrue gav sig 100 procent under nummeret 'Glory Days', hvor de sang og spillede på tamburin.

Koncerten er ikke den eneste gang, de amerikanske gæster den seneste uge har vakt opsigt i den spanske by.

Tidligere præsident, Barack Obama, filminstruktør, Steven Spielberg, og sanger, Bruce Springsteen, poserer med medarbejderne på restaurant 'Amar' i Barcelona. Foto Pol Perello Franch/via REUTERS.
Tidligere præsident, Barack Obama, filminstruktør, Steven Spielberg, og sanger, Bruce Springsteen, poserer med medarbejderne på restaurant 'Amar' i Barcelona. Foto Pol Perello Franch/via REUTERS. Foto: POL PERELLO FRANCH
Vis mere

Dagen før koncerten blev Bruce Springsteen spottet på en restaurant i Barcelona i selskab med Michelle og Barack Obama og Kate Capshaw og Steven Spielberg. Det skriver The Guardian.

Efter middagen blev personalet foreviget sammen med nogle af de prominente gæster.

Springsteen og Obama har tidligere sammen udgivet podcastserien og bogen 'Renegades – Born in the USA'. Mens Steven Spielberg, der er en gammel ven af Obama, før har arrangeret ferier med den tidligere præsident.