Mark Zuckerberg er blevet velsignet med endnu et barn. Det tredje i række.

Det skriver facebook-stifteren selv på sine sociale medier.

»Velkommen til verden, Aurelia Chan Zuckerberg. Du er sådan en lille velsignelse,« lyder det fra faderen, der på både Instagram og Facebook har delt et billede af den nyfødte, sig selv og sin hustru.

Sammen med Priscilla Chan har den 38-årige iværksætter i forvejen børnene Maxima Zuckerberg på 7 år og August Chan Zuckerberg på fem år.

Privat går det godt for Mark Zuckerberg. Helt det sammen kan man ikke sige, når det kommer til hans professionelle liv.

Meta, som ejer Facebook og Instagram, halverede sit overskud i sidste kvartal af 2022. Bundlinjen viste et overskud 31,5 milliarder kroner og selvom det lyder meget pænt, var overskuddet 38,5 milliarder lavere end året før.

Som konsekvens annoncerede selskabet i november sidste år, at man havde planer om at fyre 11.000 medarbejdere, svarende til 13 procent af koncernens ansatte.

Det var første fyringsrunden i firmaets 18-årige historie, men allerede i marts i år er anden runde blevet annonceret. Denne gang kan 10.000 medarbejdere se frem til en fyrreseddel, mens 5.000 ledige stillinger ikke bliver besat.

Metas øverste chef, Mark Zuckerberg har kaldt 2023 for et ‘effektivitetens år’.

Årsagen til det skuffende resultat er stigende omkostninger og et svagt annoncemarked, og fyringerne følger i kølvandet på fyringer hos andre techselskaber som Twitter og Microsoft.