En 47-årig førtidspensionist fra Lolland-Falster har så meget glæde i sig, at der er rigeligt til at dele ud af.

De seneste to et halvt år er han med jævne mellemrum dukket op i bybilledet i bl.a. København. Her står han ved Rådhuspladsen med en kærlig reminder til alle, der passerer i det hektiske mylder ad H.C. Andersens Boulevard: ’Du er smuk - husk det,’ står der på hans skilt.

’Hav en fantastisk dag,’ står der på et andet.

- Jeg gør det for at sprede glæde. Hive folk lidt ud af den trummerum, de render rundt i, hvor vi glemmer os selv og vores omgivelser, glemmer at nyde livet, og glemmer, at vi er smukke, forklarer Kim Fyrst og tilføjer, efter en lille tænkepause:

- Jeg gør det nok også, fordi jeg selv har haft det skidt i en lang periode, hvor jeg glemte mig selv og omgivelserne lidt.

Nogle kigger på ham som om, han er tosset. Men langt de fleste reaktioner er positive.

- Jeg får tit en fornemmelse af, at nogen tænker: ’Han skal fandme ikke bestemme, om jeg skal være glad i dag’. Men når de kommer helt tæt på mig, så kan de ikke lade være med at smile, for jeg smiler og holder øjenkontakt med dem, jeg kan. Og jeg mener det, når jeg står der. Der er sgu noget smukt i os alle. Vi glemmer det bare nogle gange, siger Kim Fyrst.

Han får rigtig mange kram, når han står med sit skilt. Mange siger, at han har reddet deres dag. Og nogle bliver så rørt, at de begynder at græde. Han tænker, at de reagerer i ren forbløffelse over, at en fremmed ser dem og viser, at han holder ubetinget af dem.

- Den lille glæde folk får, når de kører forbi mig, den får jeg tilbage tusindvis af gange i løbet af en dag. Så det er også en smule egoistisk, at jeg står der. For det er virkelig en fantastisk følelse at få så meget glæde retur, siger Kim Fyrst, der gerne tager nogle dage på hotel i København blot for at kunne stille sig ud med sit skilt og skabe glæde.

- Det er det hele værd.