BT bruger det meste af karakterskalaen efter den danske sejr ved EM i håndbold på 31-28 over Slovenien i mellemrundens første kamp.

Topscorer Lasse Svan lavede 11 mål, og han får topkarakteren 12. Magnus Landin skuffede stort og må indkassere et rent nul. Du kan se alle karaktererne herunder.

Niklas Landin

Uvant måtte han begynde ude. Anføreren havde vigtige redninger – men vi savner stadig Landin i topform.

7

Jannick Green

Green fik chancen fra start, men han kunne ikke helt holde sin brandvarme form ved lige.

4

René Toft Hansen

Forsvarskæmpen måtte nogle gange blive reddet af sin bror og makker i midterforsvaret. Virkede tung i det.

02

Henrik Toft Hansen

Et mandfolk! Kæmper til blodet sprøjter. Du skal ikke komme i vejen for ham. Hverken i forsvar eller angreb.

10

Peter Balling

Højt af flyve, dybt at falde. Helten fra Spanien-kampen havde det for svært mod den slovenske keeper.

02

Casper U. Mortensen

Perfekt indhop! Han løftede spillet på venstrefløjen og gjorde sig til med flere gode scoringer.

10

Magnus Landin

Av. Det var ikke Landins aften. Han brændte for meget og blev pillet ud efter 15 minutter. Sad på bænken derfra.

00

Lasse Svan Hansen

Så var han tilbage! Stærk indsats af Svan, der endelig kom i gang med sit EM. Flotte – og vigtige – mål. Topscorer.

12

Hans Lindberg

Iskold. Sad på bænken hele kampen og kom ind på et vigtigt straffe, han eksekverede flot.

UB

Mikkel Hansen

Var det knæet, der drillede? Hansen ramte ikke topniveauet. Sad på bænken det meste af anden halvleg.

4

Michael Damgaard

Jokeren. Han tog mange chancer, Nogle gange for mange. Skal lære at holde hovedet mere koldt.

4

Morten Olsen

Bagspilleren så hele kampen fra bænken.

UB

Mads Mensah Larsen

Talentet er stort. Men vi mangler endnu at se Mensah fra sin bedste side under EM. Den kom heller ikke denne gang.

00

Rasmus Lauge

Han spillede helt generelt en fin kamp, men han var ved at koste dyrt, da han smed bolden væk ti minutter før tid.

7

Anders Zachariassen

Flensborg-spilleren kom ind i anden halvleg. Gik uimponeret til værks. Sådan skal dét være.

7

Henrik Møllgaard

Møllgaard har ikke fået mange minutter under EM. Mod Slovenien fik han igen hele kampen på bænken.

UB

Nikolaj Jacobsen

Han fik ikke udbytte af sit sats på Green, men landstræneren ramte tilpas de rigtige konstellationer til at vinde kampen.