McLaren har torsdag formiddag bekræftet, at Jenson Button og Fernando Alonso skal være holdets Formel 1-kørere i næste sæson.

Dermed trak danske Kevin Magnussen altså sorteper, og skal i næste sæson være testkører for McLaren.

»McLaren-Honda er meget glade for at kunne annoncere vores nye driver-lineup for 2015: Fernando Alonso og Jenson Button. Kevin Magnussen vil fortsat være en vigtig del af teamet, og vil fungere som test- og reservekører,« skriver McLaren på deres hjemmeside.

LÆS OGSÅ

LÆS OGSÅ

For Jenson Button betyder McLarens valg, at han kan fortsætte sin Formel 1-karriere for 16. år i træk.

»Jeg er ekstremt glad for, at jeg kan fortsætte min 16 år lange Formel 1-karriere og min sjette sæson for McLaren,« lyder det fra Button, der desuden roser Kevin Magnussen.

»Jeg er også rigtig glad for, at Kevin fortsat er en del af holdet. Han er en meget hurtig kører og en super god fyr,« siger Button.

LÆS OGSÅ

LÆS OGSÅ

McLaren-bossen Ron Dennis er tilfreds med næste sæsons team, og kalder makkerparret Button og Alonso for »ekstremt erfarne«.

»Jeg kan roligt sige, at vi nu har det bedste kører-lineup af alle de nuværende Formel 1-hold,« siger Ron Dennis til McLarens hjemmeside.

Han er dog ikke sen til at rose Kevin Magnussen.

»Slutteligt vil jeg gerne takke og hylde Kevin, som har gjort et fantastisk stykke arbejde i denne sæson og vil fortsætte med at være en integreret del af holdet. Han vil være vores test-, reserve- og tredjekører, og har stadig strålende fremtidsudsigter.« lyder det fra Dennis.