Ensidig forestilling, da det tyske mesterhold avancerede i den tyske pokalturnering med den danske landsholdsangriber som bisidder.

Hvis det havde været mobning i skolegården havde nogen formentlig lagt sig imellem eller råbt på en af de voksne fra lærerkollegiet.

På en fodboldbane eksisterer den slags nåde ikke og når Bayern München folder sig ud, formår meget få hold at holde trit med et af verdens bedste klubhold i tiden.

Det stod klart især i de første tre kvarter, hvor Wolfsburg blev skilt ad, ydmyget og udspillet af et hold, som teknisk, taktisk og individuelt var halvanden klasse over sidste sæsons nummer to fra den tyske Bundesliga.

Douglas Costa åbnede for målfesten med et dommedagsdrøn efter et kvarters spil, da han med et træk på tværs af Wolfsburgs sagesløse defensiv fik værterne til at ligne en fusket Folkevogn fra en produktionslinie et sted i 1950erne.

Samtidig havde den forunderligt fascinerende spøgelsesangriber Thomas Müller endnu en af de dage, hvor han konstant løb rigtigt i de tomme rum for så at stå rigtigt, når det blev alvor. Det gjorde det, da Alaba fandt Müller med en knaldhård tværpasning fem minutter efter føringsmålet og med endnu en succesfuld kombination med den tysk-østrigske duo var Wolfsburg så godt som færdige i den tyske pokalturnering.

Med 3-0 efter de første 45 minutter kunne Bayern gå på banen til den resterende del af kampen uden samme grad af stram disciplin og den kreative ødselhed, man havde lagt ud med. Men trods mere tid og plads til at få pyntet, virkede Wolfsburg modløse overfor overmagten, selv om André Schürrle fik reduceret kort før tid til slutresultatet 1-3.

Efter tre kampe helt udenfor truppen, var Nicklas Bendtner rykket ind på reservebænkens opvarmede pladser, men den danske angriber kom ikke på banen trods Wolfsburgs åbenlyse nedtur.