Werder Bremen med den danske Jannik Vestergaard blandt profilerne fik lørdag en skidt start på sæsonen, da man hjemme tabte hele 0-3 til Schalke 04.

Jannik Vestergaard spillede hele kampen for hjemmeholdet, og selvom han ikke direkte havde ansvar for de indkasserede mål, så var det ikke den bedste eftermiddag for den ellers stærke forsvarsgeneral.

Derimod var holdkammeraten Theodor Gebre Sellasie uheldig, da han med et selvmål satte Schalke 04 i gang i første halvleg, inden Eric Maxim Choupo-Moting og Klaas-Jan Huntelaar blev noteret for de to sidste scoringer efter pausen.

Med sejren stryger Schalke 04 ind på andenpladsen efter første runde. Kun overgået af Bayern München, der fredag i vanlig sikker stil udraderede Hamburger SV med 5-0.

Også Bayer Leverkusen fik en god første runde, da man vendte et truende nederlag til sejr. Efter at være kommet tidligt bagud med 0-1 hjemme til Hoffenheim kæmpede Leverkusen sig tilbage og vandt 2-1 efter scoringer af anfører Stefan Kiessling og Julian Brandt.

For Hannover 96 fik Leon Andreasen de sidste 10 minutter i 2-2-resultatet ude mod oprykkerne fra SV Damstadt 98. Uffe Bech var grundet en skade ikke i truppen.