Der er øjensynligt større interesse for at se fodbold i København end at tage til Stockholm. Dansk Boldspil-Union (DBU) må opgive at sælge ud.

Det har ikke været svært at sælge billetter til returopgøret mod Sverige i Parken den 17. november. Men når det handler om at tage et smut til udekampen i Stockholm for på nærmeste hold at følge, hvordan Bendtner og kompagni klarer sig i første akt af mødet mod brodernationen lørdag aften, er danskernes interesse for at kippe med klaphatten på stadion øjensynligt til at overse.

DBU har torsdag valgt at returnere 500 billetter til det svenske fodboldforbund ud af de i alt 2500, man fik stillet til rådighed for at kunne sælge til det danske publikum, skriver Aftonbladet.

»Det er DBU selv, som har sagt, at de ikke kunne sælge flere,« siger Lena Danielsen, billetansvarlig i det svenske fodboldforbund, således til avisen.

I det omvendte opgør har udsigten til en glad aften i dét, svenskere med rette ynder at kalde Nordens Paris, åbenbart været en uimodståelig lokkeball.

Det svenske fodboldforbund kan med andre ord melde om totalt udsolgt til kampen i Parken, og faktisk kunne man have solgt mange flere billetter til Danmark-Sverige, selv på en hverdagsaften af de ikke helt almindelige.

»Der er ingen billetter tilbage, og der var hurtigt udsolgt. Parken er et lille stadion, så vi fik kun 1800 billetter. Men der var tre-fire gange så mange, som ønskede at købe,« siger Lena Danielsen.

Første opgør bliver fløjtet i gang 20.45 i Stockholm lørdag aften.