Både Bild og Kicker sender Pierre-Emile Højbjerg afsted på en lejeaftale i halvandet år.

Allerede den 2. januar skrev den store tyske avis Bild, at Bayern München havde givet efter og accepteret at leje deres danske midtbanespiller ud. Ikke så overraskende eftersom rygterne om et lejeophold havde floreret i længere tid.

Det overraskende var imidlertid, at Bayern München ifølge Bilds oplysninger ville leje Højbjerg ud i 18 måneder, så Højbjerg først ville være tilbage i sommeren 2016.

»Der sker i hvert fald ikke noget før i næste uge,« sagde Højbjergs agent, Søren Lerby, den 2. januar.

Og nu tyder noget på, at der er fremskridt i forhandlingerne. Et andet stort tysk medie, Kicker ,bakker således op om Bilds oplysninger og skriver mandag, at Pierre-Emile Højbjergs agent, Søren Lerby, i øjeblikket er i München for at diskutere danskerens fremtid.

Kicker mener at vide, at Bayern München er villige til at leje Højbjerg ud på betingelse af, at han underskriver en ny kontrakt med de tyske mestre. Pierre-Emile Højbjerg har i øjeblikket kontrakt indtil 2016, men Bayern München vil ifølge Kicker forlænge kontrakten med to år.

Alt tyder ifølge Kickers oplysninger på, at FC Augsburg, der i øjeblikket indtager Bundesligaens 6. plads, bliver Højbjergs næste destination. Intet er dog endnu bekræftet fra hverken Bayern Münchens eller FC Augsburgs side.