Brøndby har en erklæret målsætning om, at der skal en solid pulje transfermillioner i kassen denne sommer. Den mission er de blå-gule tæt på at lykkes med, allerede inden transfervinduet reelt er skudt i gang.

Ifølge BT's oplysninger så er Brøndby nemlig tæt på at skyde endnu et produkt fra klubbens talentafdeling af sted. De hollandske mestre PSV Eindhoven lander det store angrebstalent Nikolai Laursen. Det erfarer BT.

Laursen fik debut på førsteholdet for Brøndby dette forår, og blev en af ligaens yngste målscorere nogensinde, da han nettede i sin første kamp i en alder af 17 år og 64 dage. Han er spået en stor karriere, og et sådan talent koster. PSV skal derfor betale mere end en million euro (7,5 mio. kr., red.) og sandsynligvis omkring 10 millioner kroner plus bonusser for den 17-årige angriber.

Med videresalgsmillioner fra Jannik Vestergaards skifte fra Hoffenheim til Werder Bremen, lejemillioner af Malthe Johansen til FC Porto, et forventet salg af den netop udtagede landsholdsspiller Riza Durmisi og den store bunke millioner kroner for unge Laursen, så har Brøndby indfriet målsætningen om at lande et sted mellem 10 og 15 millioner kroner ind på transfer-siden.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Nikolai Laursens agent Søren Lerby.