Den nordjyske klub Vendsyssel FF har fredag aften præsenteret den 30-årige midtbanespiller Martin Bergvold.

Martin Bergvold ankommer fra Esbjerg, hvor han har haft svært ved at spille sig på holdet og kun har spillet en enkelt kamp i Superligaens efterårssæson.
Og Bergvold ser da også frem til at få mere spilletid i Vendsyssel, hvor han må forventes at blive en af holdets bærende spillere.

»Jeg har haft mange gode oplevelser i perioden, da vi vandt pokalen og spillede de store kampe ude i Europa. Men udsigten til spilletid er blevet mindre, og Vendsyssel har gang i noget spændende, hvor de ligger godt til i et ganske vist stærkt felt i tabellen,« siger Martin Bergvold til Esbjergs hjemmeside.

Vendsyssels sportschef Jacob Krüger er meget tilfreds med, at det er lykkedes holdet, der p.t. indtager fjerdepladsen i den danske 1. division, at hente Martin Bergvold til klubben.

»Vi er meget glade for at have landet Martin. Han har både spillet Champions League- og Serie A-fodbold og kommer således med erfaring fra højeste hjemlige og internationale niveau. Vi får en meget sulten spiller, og vi tror på, at han med sine kvaliteter kan være med til at løfte os yderligere i den rigtige retning,« siger Krüger til klubbens hjemmeside.

Martin Bergvold har skrevet en kontrakt med Vendsyssel, der løber frem til sommeren 2016