Da hendes mand blev stoppet af politiet var den kvindelige amerikanske fodboldstjerne Hope Solos reaktion alt andet end ønskværdig. Faktisk opførte hun sig så krigerisk over for betjentene, at det amerikanske fodboldforbund har suspenderet hende fra landsholdet de næste 30 dage.

Natten mellem mandag og tirsdag sad Hope Solo på passagersædet, da hendes mand blev stoppet af politiet grundet mistanke om spirituskørsel. Da parret blev konfronteret reagerede Solo fjendtligt over for betjentene, og den slags opførsel vil fodboldforbundet og landstræneren ikke stå model til.

»I forbindelse med vores landsholdslejr traf Hope nogle dårlige beslutninger, og det har smittet negativt af på hele forbundet og hendes holdkammerater. Vi føler, at det er bedst, at hun ikke er en del af holdet det næste stykke tid,« siger landstræner Jill Ellis, der sammen med holdet er på træningslejr i Carson, Californien.

Hope Solo er en af verdens allerbedste kvindelige målmænd, og hun er med karantænen ikke til rådighed, når USA møder Frankrig og England i løbet af februar.

»Jeg accepterer og respekterer forbundets beslutning, og hvad vigtigere er, så undskylder jeg mange gange for at skuffe mine holdkammerater, trænerne og forbundet, der altid har støttet mig,« angrer Hope Solo til NBC Sports.

»Jeg tror, det er bedst for mig at holde en pause, hvor jeg kommer lidt væk fra det hele og vender tilbage mentalt og fysisk stærkere,« fortsætter hun.

Solo har tidligere været indblandet i ballade uden for fodboldbanen. I sommer var hun hovedpersonen i et husspektakel med sin halvsøster og nevø, men da ingen af de sidstnævnte ønskede at samarbejde med politiet kunne der ikke rejses tiltale. Her støttede fodboldforbundet hende gennem hele miseren, og det kan netop være dette Solo refererer til, når hun føler, at hun har svigtet dem, som altid har støttet hende.