Verdens 39. rigeste person i verden og Arsenal-aktionær, Alisher Usmanov, er overbevist om, at Arsenal kan kæmpe med om Champions League-titlen i denne sæson, hvis klubben henter en stjerne-angriber.

Alisher Usmanov ejer næsten 15 procent af aktierne i London-klubben Arsenal, så det er ikke Hr. hvem-som-helst, der opfordrer Arsene Wenger til at finde den helt store pengepung frem.

Klubben har ellers ikke ligget på den lade side, når det drejer sig om at forstærke sig i de sidste par transfervinduer. Ind er kommet prestige-indkøb som tyske Mesut Özil og chilenske Alexis Sanchez, men i denne sæson er det indtil videre kun Petr Cech, der har forstærket Arsenal.

Men den pengestærke investor ser gerne, at Arsenal køber én offensiv stjerne mere for at kunne udfordre i Champions League og Premier League.

»Hvis vi kan undgå de værste skader, så kan vi kæmpe med om mesterskabet med Chelsea, Manchester United og Manchester City. Det kommer til at blive afgjort mellem os fire, og med det hold, som Arsene (Wenger red.) har sat sammen, så er vi også klar til at kæmpe med om europæiske trofæer. På nær én position,« siger Usmanov til CNN.

Her peger russeren på angrebet, da han mener, at Olivier Giroud ikke er stabil nok, mens Danny Welbecks form ikke er god nok.

Rygterne om en angrebsforstærkning til Arsenal har været mange i dette transfervindue. Et af de mere sejlivede rygter er, at Arsene Wenger vil strække sig langt for at hente sin landsmand Karim Benzema i Real Madrid. I den engelske presse er det blevet nævnt, at Arsenal skulle være villige til at smide 400 millioner kroner efter Benzema, men indtil videre har Real Madrid ikke bidt på, da de mener, han er en integreret del af holdet i den nye sæson.

Men det er nok en angriber i den klasse, Alisher Usmanov mener, kan gøre Arsenal til en seriøs titel-bejler – både i Premier League og Champions League.

Arsenal vandt senest Premier League i 2004, mens de endnu ikke har løftet Champions League-trofæet.