For første gang nogensinde har et filmhold fået lov at følge Cristiano Ronaldo. Og så endda i hele 14 måneder. Det er blevet til filmen ’Ronaldo – The Movie’, som mandag fik premiere i London med en skare af de største fra fodboldverdenen som biroller.

Mandag aften lagde en tilfreds hovedrolle-indehaver, iklædt et jakkesæt, der var selveste James Bond værdigt, et billede op på Twitter. Hvortil han skrev, at det havde været en ’stor aften’.

»Det er vidunderligt at dele dette øjeblik med så fantastiske mennesker. Ronaldofilmen er fantastisk #ronaldofilm,« skrev han.

På billedet står han blandt andre sammen med den italienske trænerlegende Carlo Ancelotti, der stod i spidsen for Ronaldo og Real Madrid, da de i maj 2014 vandt Champions League efter mange års sejrstørke i turneringen. En triumf, der portrætteres på tætteste hold i filmen.

På den røde løber i London strømmede det som nævnt til med stjerner. Blandt andre dukkede Sir Alex Ferguson op for at hylde spilleren, der i en årrække tørnede ud for Manchester United.

Ligesom flere holdkammerater fra tiden i England gjorde. Også den efterhånden pressede Chelsea-manager, Jose Mourinho, kom for at se filmen om spilleren, der i 2014 blev året til verdens bedste.

Det er folkene bag de to anmelderroste dokumentar film ’Senna’ og ’Amy’ om den ikoniske Formel 1-kører Ayrton Senna og sangerinden Amy Winehouse, der har skabt ’Ronaldo – The Movie’. En film som iøvrigt kan ses til CPH DOX for tiden.