Manager Alex Ferguson er ikke bekymret over Wayne Rooneys scoringskrise. Det siger han i hvert fald.

I sidste sæson nettede Wayne Rooney 26 gange i Premier League, i denne sæson er han blot noteret for en enkelt scoring - endda på straffespark. Heller ikke søndag lykkedes det landsholdsangriberen at stoppe ni måneders scoringskrise i åbent spil, men Manchester United vandt alligevel sikkert, og Alex Ferguson er ikke bekymret over de manglende mål fra Rooney.

- Wayne havde et par forsøg i dag. Han var uheldig med lobbet, og der var et par skud, som blev reddet af målmanden, sagde Alex Ferguson.

Manageren lyder ikke som en mand, hvis tålmodighed med Rooney er sluppet op. Snarere tværtimod

- Han er på vej. Det vigtige er, at han spiller godt. Det er forfriskende, sagde Alex Ferguson.

Forfriskende var i hvert fald Dimitar Berbatov, der søndag stod bag begge scoringer i 2-0-sejren over Sunderland. Ifølge sin boss kunne Berbatov have kopieret sidste måneds mesterværk, da han scorede fem gange i 7-1-sejren over Blackburn.

- Dimitar kunne have scoret fire eller fem gange i dag. Han havde nogle fremragende muligheder,sagde Alex Ferguson, der jubler over holdets topform forud for en række kampe på stribe.

Allerede tirsdag venter Birmingham. Manageren løftede søndag sløret for, at han skifter et par spillere ud forud for den kamp. Det sker for at sikre friskhed og på ingen måde fordi, Alex Ferguson er utilfreds med sine spillere.

- Vi er kommet i god form. De seneste uger har vi leveret en rigtig god vare. Vi ser solide ud bagi, det er gode tegn for os på et vigtigt tidspunkt, sagde Alex Ferguson.

Birmingham roder rundt i tabellens tunge ende, men som en træner skal og bør, tager Alex Ferguson ikke en ny sejr for givet.

- Birmingham vil være friske. Det er altid svært at tage derned, de har altid haft en god hjemmebanestatistik og er svære at slå på deres hjemmebane. Det er vi klar over. Men forhåbentlig får vi det resultat, vi ønsker, sagde Alex Ferguson.