Kriseramte Schalke 04 fik lidt luft, da holdet fredag aften besejrede St.Pauli med 3-0 i Bundesligaen. Raul og Huntelaar scorede målene.

Schalke 04 har hidtil i sæsonen skuffet stort. Det var forventet at mandskabet skulle spille med om guld igen i år, og med et angreb bestående af de to måltyve, Raul og Huntelaar, så ser det skræmmende ud - på papiret. De kongeblå har dog langt fra fået klaveret til at spille, og det har resulteret i uro og kritik. Før fredagens kamp mod St.Pauli var det således Raul, der måtte lægge øre til kritik fra sin træner Felix Magath og angrebskollegaen Huntelaar. Begge mente, at Raul søger for dybt ned i banen, og dermed ikke får opfyldt sine forpligtelser som målscorer. Det blev der rådet bod på fredag. Schalke 04 dominerede kampen fra start og allerede efter 14 min. stod Raul på pletten. Et indlæg fra højre fik lov til at passere helt ind til den spanske stjerne, der let kunne løbe ind i bolden og bringe hjemmeholdet foran. St. Pauli havde før pausen enkelte gode forsøg, men det blev ved 1-0 til pausen. I anden halvleg stod der Schalke på det meste, og det udmøntede sig en scoring fra Huntelaar efter 54 minutter. Ni minutter før tid stod Raul det rigtige sted endnu en gang, og tæt inde under mål kunne han prikke bolden det sidste stykke over stregen. To lette mål af spanieren, men ikke desto mindre fik han svaret igen på kritikken - for en stund.