Michael Laudrup stopper som cheftræner i Swansea, meddeler klubben tirsdag aften i en officiel meddelelse.

Så gik den ikke længere for Michael Laudrup. Efter længere tids uro er den danske træner færdig i Premier League-klubben.

- Det er en beslutning, vi har taget modvilligt, siger Swansea City formand Huw Jenkins i en officiel meddelelse på klubbens website.

- Men det er en beslutning, der i den bedste interesse for Swansea City Football Club og vores tilhængere.

- Det er første gang i næsten 10 år, at klubben har afsluttet et samarbejde med en træner på denne måde, men vi var nødt til at fjerne den konstante usikkerhed omkring klubben og Michaels langsigtede fremtid med os.

- Jeg havde et møde med Michael i dag i et sidste forsøg på at støtte ham og etablere en måde at forbedre arbejdet til at sikre de resultater, vi har brug for i løbet af de sidste 14 Premier League-kampe.

- Men efter at have tænkt længe over, hvad der var bedst for fremtiden, følte jeg ikke, vi kunne oprette opretholde et stabilt miljø i klubben, således vi kunne finde tilbage til fundamentet og sørge for at producere de resultater for Swansea City, har præsteret de sidste par år, siger bestyrelsesformanden.

Michael Laudrup startede i Swansea med stor succes og vandt i sidste sæson klubbens første titel, da han vandt ligacuppen. I denne sæson er problemerne eskalerede mellem specielt Michael Laudrup og bestyrelsesformanden Hew Jenkins.

Det er anden gang i trænerkarrieren, at Michael Laudrup bliver fyret. I Spartak Moskva blev Michael Laudrup ligeledes fyret. Da Laudrup stoppede som træner på Mallorca og Getafe var det også på grund af interne stridigheder.

Garry Monk er blevet ansat som cheftræner i stedet for Michael Laudrup.