Daniel Agger kom på scoringstavlen, da Liverpool ydmygede Newcastle med 6-0.

Daniel Agger og Liverpool skulle lørdag forsøge at vinde uden Luis Suarez på udebane mod Newcastle. Suarez, der har fået ti spilledages karantæne for i sidste weekend at bide Chelseas Branislav Ivanovich, har scoret 23 mål i denne sæson, så spørgsmålet var, om de kunne score uden ham.

Det må man sige de kunne. Liverpool udslettede Newcastle med hele 6-0.

Kampen var kun tre minutter gammel, da Agger var på pletten. Et hjørnespark til Liverpool blev i første omgang clearet. Jose Enrique samlede bolden op og sendte den tilbage i feltet, hvor Agger stod helt fri. Han headede den i en bue over målmand Robert Elliot, der var kommet en smule på mellemhånd.

Efter 17 minutter blev det så til 2-0 for Liverpool på et flot angreb. Daniel Sturridge blev sendt i dybden og mod to forsvarsspillere var det ikke et problem for ham at finde Jordan Henderson helt fri foran mål.

Newcastle havde meget svært ved at få spillet i gang og virkede til tider modløse mod det velspillende Liverpool-hold. Der skulle da også gå 35 minutter før de fik deres første store chance, og hvilken en. Massadio Haidara brød igennem på venstrefløjen og sendte et perfekt indlæg ind til James Perch, der på trods af, at han stod helt fri foran mål, formåede at heade bolden uden om målet.

Efter pausen smuldrede det så fuldstændig for Newcastle, mens Liverpool bare kørte på. Først var Daniel Sturridge på pletten to gange inden for seks minutter, og efter 74 minutter blev det til 5-0 på et mål fra fabio Borini, der scorede sit første mål i Premier League.

Minuttet efter fortsatte nedturen for Newcastle, da Mathiu Debuchy blev udvist for sit andet gule kort, og minuttet efter blev det så til 6-0, da Jordan Henderson scorede sit andet mål i kampen.

Liverpool ligger nu nummer syv, mens Newcastle rykker faretruende tæt på nedrykningsstregen. De har nu kun fem points luft ned til Wigan under stregen.