Liverpool-legenden Steven Gerrard afslørede tidligere på måneden, at han ville forlade barndomsklubben, når hans kontrakt udløber til sommer.

Siden kom det frem, at Gerrards kommende klub bliver LA Galaxy, men nu afslører Liverpools direktør Ian Ayre, at 'Captain Fantastic' kan vende tilbage til Liverpool på en lejeaftale, når den amerikanske liga holder pause.

»Det er muligt. Det ser man meget i MLS, og det er noget, vi har talt med Steven og hans rådgivere om,«siger Liverpool-direktøren ifølge The Guardian til radiostationen City Talk og fortsætter:

»Både jeg, klubbens ejere og manager Brendan Rodgers har sagt til ham, at vi ser ham som en del af familien. At han rejser til sommer betyder ikke, at vi har set det sidste til ham i Liverpool,« siger Ian Ayre.

Der har tidligere været eksempler på, at Premier League-klubber har lejet tidligere Premier League spiller fra den amerikanske liga i  vinterpausen. Eksempelvis har både Thierry Henry og Landon Donovan tidligere holdt formen ved lige i Premier League - ligesom eksemplet er med Frank Lampard, der på nuværende tidspunkt er lejet ud til Manchester City.

Liverpool-direktøren afviser dog, at der endnu er fastlagt en aftale mellem Gerrard og Liverpool.

»Vi har ikke talt det ned i detaljerne endnu, men vi vil have regelmæssig dialog med ham, og jeg håber, vi ser ham her igen på lang sagt«, lyder det fra Ian Ayre.