Det har været en særdeles hård genoptræning for Leon Andreasen.

Evigt uheldige Leon Andreasen har siden september sidste år siddet ude med en knæskade, efter han under en kamp for hans hold Hannover rev det forreste korsbånd på højre knæ over. Og det har været en hård periode han har været gennem over vinteren, hvor den udelukkende har stået på genoptræning.

- Det er irriterende. Det er ikke nogen sjov genoptræning jeg har været igennem, men der er jo ikke så meget at gøre. Jeg må bare bide tænderne sammen, siger midtbanespilleren, der på det seneste er begyndt at løbetræne igen.

- Jeg er begyndt at løbe stille og roligt. Jeg laver en masse krafttræning for knæet og forsøger at få musklen omkring knæet bygget op igen. Den forsvinder helt når man har sådan en skade. Det er meget frem og tilbage. Den ene dag er det godt, den anden dag er det helt skidt. Men det går vidst meget godt, siger han.

Leon Andreasen håber, at kunne vende tilbage på banen igen i slutningen af april, men vil ikke forhaste noget som helst, før han er sikker på, at han er helt ude af problemer.

- Jeg tager det stille og roligt, der er ingen grund til at give alt for at komme tilbage og så kun spille en kamp eller to. Hvis jeg er klar til den tid er det fint, hvis ikke så er det også okay. Jeg har for meget respekt for sådan en korsbåndsskade til bare at klø på og tage chancer, det vil jeg ikke, siger han.