Michael Laudrup kender Jesper Nielsen og ser hellere end gerne, at Kasi-millionæren bliver investor i Mallorca.

Der er en verden til forskel. Michael Laudrups Mallorca ejer ikke kongens mønt, og hjemmebanen Son Moix er halvtom, når holdet jagter point til kampen om at undgå nedrykning. Jesper Nielsens AG København, derimod, henter den ene superstjerne efter den anden og spiller for fulde huse i Ballerup Superarena. 

De to verdener kan imidlertid mødes. I et interview med Børsen antyder Kasi-Jesper, at Mallorca har kontaktet ham med henblik på at investere i klubben. 

Kommer det på tale, vil Michael Laudrup tage imod Jesper Nielsen med åbne arme. 

- Han har bevist, at han er dygtig til marketing og at bygge et brand op. Det har vi set i hans håndboldklubber. Så han skal da være velkommen her, siger Michael Laudrup til Sporten.dk 

Kasi-millionerne er selvfølgelig lokkende for Mallorca. Med et trylleslag vil Michael Laudrup kunne tiltrække spillere fra en helt anden prisklasse, end han kan nu, hvis Jesper Nielsen gør sin entré. Men for Laudrup er det ikke kun den økonomiske gevinst, som gør AG København-mæcenen interessant. 

- Jo flere folk der kommer ind med penge og især knowhow desto bedre. Det ville da være super. Her i Mallorca kunne vi godt bruge folk, som kan opbygge vores brand og få flere tilskuere på stadion. Eftersom Mallorca i de sidste mange år har haft et tilskuergennemsnit på halvdelen af stadionkapaciteten, så er der i hvert fald mulighed for forbedringer, siger Michael Laudrup. Kasi-Jesper og Michael Laudrup har begge en fortid i Brøndby, men det er her på Mallorca, at de har lært hinanden at kende. 

- Jeg har mødt ham et par gange. Han har et hus og båd og biler her på øen, siger Michael Laudrup. De har dog ikke snakket om Kasi-Jespers mulige indtræden i Mallorca som investor. 

- Jeg skal ikke kunne sige, om klubben har snakket med ham. Jeg er træner her. Jeg er ikke med til at finde nogle investorer og absolut heller ikke til møderne, hvor den slags bliver diskuteret, siger Michael Laudrup. 

Men Laudrup er med på ideen. Og hvorfor ikke? En styrkelse af Mallorcas brand, et fyldt Son Moix – og en masse Kasi-millioner. Det lyder som en fantastisk cocktail for Michael Laudrup og Mallorca.