Assistenttræneren i FCN afviser ikke, at Brøndby kan skabe overraskelsen i Portugal, når de i aften møder Sporting Lissabon i den første af to playoffkampe til Europa League.

I forrige runde af Europa League-kvalifikationen blev FC Nordsjælland som bekendt slået ud af Sporting. I aften er det så Brøndbys tur til at stå over for de teknisk stærke portugisere.

Og selvom hjemmeholdet er klare favoritter, så tror FC Nordsjællands assistenttræner Kasper Hjulmand, at Brøndby har en forudsætning for at få et godt resultat med hjem til returopgøret.   
- Sporting er et rigtig stærkt mandskab og er selvfølgelig favoritter, men det er også et hold, der stadig leder efter sit spil. De har fået en ny træner og på midtbanen er José Moutinho blevet erstattet af Maniche. De tabte deres første kamp i ligaen, hvor anføreren Daniel Carrigo var flyttet op på midtbanen, siger Hjulmand til ekstrabladet.dk.

Daniel Carrigo må sandsynligvis spille på den uvante plads igen mod Brøndby, da de normale midtbanefolk Pedro Mendes og Marat Izmailov er ude med skader. Især er det positivt for Brøndby, at profilen Mendes ikke er klar.

Hjulmand peger også på, at hjemmeholdets fans kan blive utilfredse, hvis det ikke lige går deres vej.

- Alle forventer dernede, at de bare vader hen over Brøndby, men deres tilskuere er meget forvænte og utålmodige, så hvis den står 0-0 efter 25 minutter, så begynder de at buhe. Hele anden halvleg af vores kamp dernede var en lang pibekoncert, forklarer FCN-træneren.