Arsenal led tirsdag endnu et skuffende nederlag i  Champions League, da græske Olympiakos chokerede med en dramatisk 3-2-sejr.

Dermed forsætter den dårlige stime for de engelske hold i Europa. I første runde var det således kun Manchester United, der ud af fire engelske hold formåede at vinde.

Den statistik skulle Arsenal tirsdag rette op på mod Olympiakos. Men hjemmeholdet måtte altså igen forlade banen uden point.

Efter en målløs første halve time eksploderede underholdningen med hele tre mål på bare otte minutter inden pausen. Men desværre for hjemmepublikummet var det grækerne, der lavede flest.

Og det gik ikke udramatisk til. David Ospina tabte bolden på stregen og blev noteret for et bizart og kontroversielt selvmål.

Umiddelbart krydsede bolden ikke stregen, så det var først, da måldommeren markerede for mål, at dommeren anerkendte 1-2-scoringen.

Forinden havde Felipe Pardo og Theo Walcott scoret en enkelt gang i hver ende.

I anden halvleg sørgede Alexis Sanchez for en udligning, inden den indskiftede islandske bomber, Alfred Finnbogason, sikrede grækerne sejren bare minuttet efter.