En kusine til den franske landsholdsspiller Lassana Diarra er blandt ofrene for angrebene i Paris fredag aften. Det meddeler spilleren selv i et åbnet brev på sin Twitter profil.

Lassana Diarra, også kendt som Lass, var selv i aktion i venskabskampen mellem Frankrig og Tyskland, da eksplosioner tæt på det franske nationalstadion, Parc de France fandt sted.

Samtidigt blev den fransk hovedstad angrebet flere andre steder i byen og mere end 100 civile mistede livet. Et af ofrene var altså Diarras kusine, der var som »en storesøster« for Marseille-spilleren. Det skriver han blandt andet i en følelsesladet meddelelse.

Diarra fortæller desuden, at han er dybt berørt af tabet og opfordrer det franske folk til at stå sammen »uanset farve, uanset religion.«

30-årige Diarra, som har en fortid i både Chelsea og Real Madrid, har spillet i alt 29 landskampe for sit land.

Det var en tydeligt berørt prinsesse Marie, der sammen resten af familien var mødt frem ved den franske ambassade lørdag.
Det var en tydeligt berørt prinsesse Marie, der sammen resten af familien var mødt frem ved den franske ambassade lørdag. Foto: Thomas Lekfeldt
Vis mere

Foto: PIERRE CONSTANT
Vis mere

Et offer fra koncertstedet Bataclan.
Et offer fra koncertstedet Bataclan. Foto: PHILIPPE WOJAZER
Vis mere

Franske Røde Kors-medarbejdere er ved at tage sig af en såret person uden for koncertsalen Bataclan i Paris i France 14. november 2015.
Franske Røde Kors-medarbejdere er ved at tage sig af en såret person uden for koncertsalen Bataclan i Paris i France 14. november 2015. Foto: DOMINIQUE FAGET
Vis mere