Cristiano Ronaldo gik fra talent til fuldblods-superstjerne i sin tid i Manchester United. Det var også her portugiserens forfængelighed fik vokseværk - til stor morskab i for de daværende holdkammerater.

At Ronaldo er forfængelig, må betegnes som en offentlig hemmelighed. Han står på tæer på samtlige holdbilleder med Real Madrid, han har lavet undertøjskampagner for blandt andet Armani og danske JBS, og han går tydeligt op i at pleje sit udseende efter alle kunstens regler.

Ronaldos forfængelighed generede ikke hans tidligere træner, Sir Alex Ferguson i Manchester United, men han blev drillet af de daværende holdkammerater.

»Man er nødt til at omfavne forfængeligheden. At arbejde med store egoer betød intet for mig,« siger Ferguson i et interview med The Telegraph.

»Du kunne se Ronaldo stå foran spejlet og nyde synet af sig selv. Men det var en god forfængelighed. Det stoppede dog ikke de andre spillere fra at kaste sko og alt muligt andet efter ham. Det rørte ham dog ikke det mindste,« fortæller Sir Alex Ferguson.

Manager-legenden sammeligner i samme interview Ronaldo med en anden stor personlighed i Manchester United-historien, nemlig Eric Cantona.

»Jeg talte med Cantona hver dag. Han var en undervurderet og interessant mand. Han havde brug for at blive forsikret om, at han var i den rigtige klub. På træningsbanen havde du aldrig problemer med Cantona. Nogle gange kom han til træning med et trist udtryk, men når han varmede op og begyndte at træne, gik alt godt,« forklarer Ferguson.

»Ronaldo var ligesom ham. En dejlig, dejlig dreng - og en grundig professionel.«