Her kan du følge med i søndagens største transfers og mest opsigtsvækkende rygter i fodboldverdenen.

MANDAG:

9:01: Chicharito tæt på Bayer Leverkusen

Manchester Uniteds lille mexicanske ært, Javier 'Chicharito' Hernandez skulle være meget tæt på at skrive under med den tyske klub Bayer Leverkusen. Ifølge Daily Mail er der en en aftale på plads, og angriberen har givet hånd og sagt farvel til sine holdkammerater. Overgangssummen skulle være på 12 millioner pund. (Daily Mail)

22.20: OB henter målmand i Dinamo Kiev

BEKRÆFTET: Dynamo Kiev bekræfter på sin hjemmeside, at de låner deres målmænd Maxym Koval til OB for resten af sæsonen. Klubben skriver, at de ønsker Maxym Koval succes i OB, og at han returnerer i god stand. (Kilde: Dynamo Kievs hjemmeside).

22.05: Avis: FCM jagter norsk kantspiller

Ifølge Drammen Tidende jagter de danske mestre frisk blod til offensiven. Her skulle den 22-årige Gustav Mendonca Wikheim være faldet i FCMs smag. Wikheim, der kan spille på begge kamter, har spillet i Stømgodset i hele sin karriere. Han har spillet 79 kampe i Tippeligaen og scoret 14 mål. (Kilde: Drammen Tidende)

21.55: Perisic skifter til Inter

BEKRÆFTET: Der er gang i svingdøren i Nicklas Bendtners tyske klub Wolfburg denne søndag. Først solgte klubben Kevin de Bruyne til Manchester City for små 600 millioner kroner, og nu sælger de den kroatiske kantspiller Ivan Perisic til Inter. Overgangssummen lyder på 135 millioner kroner. Kroaten nåede at spille 88 kampe og score 21 mål i sin tid hos Wolfsburg. (Kilde: Bild)

21.30: Manchester United vil have fransk teenage-stjerne

Manchester Uniteds manager Louis van Gaal er ikke tilfreds med kvaliteten af de angribere, han har til rådighed. Derfor pønser hollænderen på at kapre Monacos teenage-angriber Anthony Martial lige før transfervinduets lukketid. Angiveligt skulle Manchester United være villige til at betale hele 375 millioner kroner for den 19-årige angriber. Kan man kalde det et sidste øjebliks panikkøb efter søndagens 1-2-nederlag til Swansea? (Kilde: RMC Sport)

21.15: Draxler til lægetjek hos Wolfsburg

Den tyske landsholdsspiller Julian Draxler har været til lægetjek i Wolfsburg. Dermed ser det ud til, at Juventus bliver snydt på målstregen af Wolkswagen-klubben, der angiveligt betaler Schalke 04 i omegnen af 270 millioner kroner for det offensive talent. Hvis skiftet bliver en realitet, bliver Julian Draxler den direkte erstatning for Kevin de Bruyne, der tidligere søndag officielt skiftede til Manchester City for næsten 600 millioner kroner. (Kilde: Sky Sports Italia).

19:30: Rodolph Austin er meget tæt på Brøndby

Den tidligere Leeds-spiller Rodolph Austin er meget tæt på Brøndby. Ifølge midtbanespillerens agent ville Brøndby gerne have haft ham allerede inden kampene mod PAOK, men det kunne ikke lade sig gøre på grund af besværligheder med at komme til Danmark. Brøndby ønsker ikke at bekræfte handlen. (Kilde: Jamaica Gleaner)

19:23: Hobro køber sydkoreaner

BEKRÆFTET: Hobro har tegnet kontrakt med den sydkoreanske offensivspiller Jung-Bin Park fra Karlsruher SC, som i sidste sæson var meget tæt på oprykning til den tyske Bundesliga. Aftalen med Hobro er to-årig. (Kilde: Hobro IK)

17:25: Kevin De Bruyne til Manchester City
BEKRÆFTET: Efter flere ugers spekulationer er årets vel nok største transfer endelig afsluttet. Kevin De Bruyne skifter fra tyske Wolfsburg til Manchester City, og med en transfersum, der ifølge Sky Sports er 58 millioner pund, bliver belgieren dermed det dyreste indkøb i City nogensinde. (Kilde: Manchester City)

16:57: Chelsea går efter fjerdevalget
Daily Mail skriver, at de engelske mestre Chelsea nu har rettet blikket med Marseilles forsvarer Nicolas N'Koulou. Tidligere har man ellers forsøgt sig med bud på Evertons John Stones, PSGs Marquinhos og Valencias Abdennour, men hidtil uden held. (Kilde: Daily Mail)

15:45: Bayern München låner franskmand i to år
BEKRÆFTET: Samme dag som den brasilianske midtstopper Dante forlod Bayern München, har klubben annonceret endnu en handel. Denne gang drejer det sig om den 19-årige franske angriber Kingsley Coman, der er lejet i Juventus i to år. Ved slutningen af sæsonen 2016/17 har Bayern en købsoption til at købe Coman fri. (Kilde: Bayern München)

15:05: Sisto afviser Premier League-klub
Pione Sisto har siden sin fantomsæson sidste år været Alka Superligaens varmeste salgsobjekt, men hidtil uden at nogen handler er blevet gennemført. Nu meldes det dog, at FC Midtjylland skulle have accepteret et bud fra Premier League-klubben West Ham på omkring 50 millioner kroner for deres 20-årige guldfugl. Samtidig skulle enlænderne have tilbudt offensivspilleren 12 millioner kroner om året. Men Sisto selv skulle angiveligt have sagt nej, da han ikke mener, at Premier League er det rette for ham lige nu. (Kilde: Ekstra Bladet)

14:56 Lazar Markovic til Fenerbahce
BEKRÆFTET: Liverpool melder nu, at kantspilleren Lazar Markovic udlejes til Fenerbahce det næste år. Serberen nåede 34 kampe og lavede tre mål for Liverpool.

14:32: PL-klub byder på Sviatchenko
Premier League-klubben Norwich har angiveligt budt på Erik Sviatchenko. Læs meget mere lige her.

Erik Sviatchenko kan være på vej til Premier League.
Erik Sviatchenko kan være på vej til Premier League. Foto: Henning Bagger
Vis mere


13:50: Stortalent skal erstatte De Bruyne
Den halve milliard, Wolfsburg forventes at modtage, når belgiske Kevin De Bruynes skifte til Manchester City går i orden, er ved at få ben at gå på. Det er lige blevet meldt ud, at Dante skifter til klubben fra Bayern München og nu meddeler Bild, at Schalkes tyske stortalent Julian Draxler er på vej til Wolfsburg. Den 21-årige offensivspiller er blevet jagtet af flere europæiske storklubber, blandt andre Juventus, og Schalke-direktør Horst Heldt siger da også, at italienerne ikke er ude af spillet om Draxler. (Kilde: Bild)

13:22: Dante skifter til Wolfsburg (Bekræftet)
Brasilianeren Dante bliver holdkammerat med Nicklas Bendtner. Wolfsburg har købt forsvarsspilleren fri af kontrakten med de tyske mestre, og ifølge Bayern Münchens sportschef er grunden, at Dante selv havde ytret ønske om regelmæssig spilletid - noget, som Pep Guardiola tilsyneladende ikke kunne garantere i Sydtyskland. Dante mangler kun at bestå lægetjekket. Læs mere om Dante og skiftet her.(Kilde: Bayern Münchens hjemmeside)

12:50: Esbjerg byder på tidligere AGF- og Liverpool-spiller
Esbjerg har over for BT tidligere erkendt, at man måske måtte forstærke sig på midtbanen, og nu ser det ud til, at vestjyderne har fundet deres mand. Svenske Expressen melder nemlig, at Helsingborgs IF har modtaget et bud fra Esbjerg på lidt mere end tre millioner kroner for islandske Victor Palsson. Han var som ungdomsspiller i AGF i 2007-2009, hvorfra han blev solgt til Liverpool. Sidenhen har han været omkring engelske, skotske, amerikanske og hollandske klubber, før han sidste sommer kom til Helsingborg. (Kilde: Expressen)

12:40: Liverpool-flop på vej til Tyrkiet
21-årige Lazar Markovic har været en noget anonym skikkelse for Liverpool på trods af, at han for blot et år siden blev købt i Benfica for omkring 180 millioner kroner. Derfor har klubben forsøgt at finde en måde at komme af med serberen på, og ifølge Sky Sports har man nu fundet en midlertidig løsning. I Tyrkiet skulle danske Simon Kjærs klub Fenerbahce nemlig stå klar til at leje kantspilleren det næste år. (Kilde: Sky Sports)

12:25: Chelsea vil have PSG-brasilianer
De forsvarende engelske mestre fra Chelsea har ikke haft held med at vriste forsvarstalentet John Stones væk fra Everton og har derfor rettet blikket mod Paris, hvor brasilianeren Marquinhos løber rundt. Den 21-årige midtstopper og højreback har ikke fået det forventede gennembrud siden hans transfer for to år siden fra AS Roma. (Kilde: The Metro og RMC)

10:13: Arsenal øjner Cavani
Arsenal vil gøre et sidste forsøg på at hente Edinson Cavani fra de franske mestre PSG, inden transfervinduet lukker mandag ved midnat. (Kilde: Fichajes)

9:22: Zimling stadig varmt navn i Brøndby
Niki Zimling er stadig et varmt navn i Brøndby og ligner umiddelbart det bedste bud på en sidste øjebliks-forstærkning på Vestegnen. Lige nu er prisen det, der ifølge BTs oplysninger adskiller Mainz og Brøndby, men parterne har stadig søndag og hele mandagen til at nå til enighed. (Opdateret 11:12 - en kilde tæt på Zimling betragter ikke et skifte til Brøndby som særlig sandsynligt.) (Kilde: BT)8:38: De Gea millimeter fra Real Madrid
Skiftet er ikke officielt endnu, men britiske medier mener at vide, at Real Madrid og Manchester United nu endelig er blevet enige om en handel med målmanden David de Gea. Længe har spanieren været meldt på vej til Real Madrid, og nu ser det ud til, at Real betaler 29 millioner pund (295 millioner kroner) for den stærke målmand. Aftalen ventes lukket søndag af Real Madrid. (Kilde: The Independent)