Tottenham er ude af Champions League efter 1-2 på hjemmebane mod Juventus, som dermed gik videre med 3-4. Og det var ikke et helt retfærdigt resultat, mente hjemmeholdets manager, Mauricio Pochettino.

»Jeg er meget skuffet, for jeg synes, vi var det bedste hold i begge kampe. Men i dag laver vi to store fejl, som koster dyrt. Vi betaler en høj pris for det,« sagde Maurucio Pochettino efter kampen til TV3+.

Argentineren henviser på denne måde til, at nederlaget føles bittert for Tottenham, fordi de var foran 1-0 ved pausen. Men to hurtige mål af Juventus i anden halvleg vendte kampen på hovedet.

»Vi havde mange chancer i kampen - specielt i første halvleg. Så vi skabte chancer nok til at gå videre. Men vi var ikke kyniske nok. Juventus vandt - ikke fordi de spillede bedst, men fordi de var mest effektive,« sagde Mauricio Pochettino.

»Juventus kom frem til vores mål to gange - måske tre. Og det var nok. Men alt i alt er det positivt for fremtiden. Man skal lære af den slags oplevelser som spiller og som hold,« sagde Tottenham-manageren til BBC.