Influencer, Philine Roepstorff, er kendt for at vise sit perfekte liv, når hun poserer for sine 403.000 følgere på Instagram.

»Jeg lever af at vise et glansbillede af mit liv. Det er det, jeg tjener penge på. Hvis man vil have nogle dyre partnerskaber med store mærker, så må man også fremvise et dyrt og ekstravagant liv,« har hun tidligere sagt til B.T.

Men som en af deltagerne i Discovery+ programmet 'Øen VIP', der havde premiere i sidste uge, viser hun nu en ny side af sig selv.

For på øen blev hun ligesom flere af de andre kendisdeltagere ædt af sandfluer. En oplevelse, som Philine Roepstorff betegner som det værste, hun har været ude for.

Philine Roepstorff og meddeltager Charlotte Bøving efter mødet med de aggresive sandfluer.
Philine Roepstorff og meddeltager Charlotte Bøving efter mødet med de aggresive sandfluer. Foto: Warner Bros. Discovery
Vis mere

»Havde du spurgt mig før, om nogle stik kunne slå mig ud på den måde, havde jeg sagt nej, men jeg tror jeg fik 5.000 bid,« afslører Philine Roepstorff over for Se og Hør.

Især nætterne var et kløende helvede på øen, hvor deltagerne skulle overleve i naturen i 14 dage uden moderne bekvemmeligheder. Turen kostede Philine Roepstorff en krop, der havde udslæt og kløede fra isse til fod.

På Instagram skriver hun om programmet:

»Jeg har tv-premiere nu på noget, jeg vil beskrive som mit livs oplevelse. Håber virkelig, I tager godt imod det.«

Det er ikke første gang, den 30-årige influencer har vist et andet billede af sig selv end det perfekte.

Det er første gang, Philine Roepstorff »er glad på tv«, fortæller hun.
Det er første gang, Philine Roepstorff »er glad på tv«, fortæller hun. Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen
Vis mere

I tre sæsoner af tv-serien 'Bendtner & Philine' fra 2020 lukkede den 30-årige influencer seerne ind i sin hverdag med ekskæresten, Nicklas Bendtner. Efterfølgende var hun dog ked af det billede, der i serien blevet fremstillet af hende:

»Det var en tid, hvor jeg havde det rigtig hårdt psykisk. Jeg var et rigtigt dårligt sted i mit liv, hvor jeg ikke fik mulighed for at vise den Philine, jeg rigtigt er, som er glad og en spasmager,« har hun tidligere sagt til B.T.

Det var den løsslupne side af sig selv, hun havde lyst til at vise frem, da hun meldte sig til ‘Øen VIP’. En side, der altså blev voldsomt udfordret af de små kræ.