Den 24-årige Tinna Jakobsen, der i weekenden døde af underlivskræft, nåede selv at planlægge sin egen begravelse.

Det fortæller familien til bt.dk.

Torsdag vil venner og familie samles på stranden Palmestrand i Frederikshavn, hvor der vil blive afholdt en begravelsesceremoni, fortæller Jesper Høgfeldt på vegne af familien. Han har sammen med den tidligere reality-deltager Michael Lange været med til at samle penge ind til Tinna Jakobsens kræftbehandling i Tyskland. Og siden den tidligere Paradise Hotel-deltager gik bort natten til lørdag, har han fungeret som en slags talsmand for familien.

- Det var Tinnas eget ønske, at det skulle foregå på stranden i Frederikshavn. Ceremonien er kl. 13.00, og alle er velkomne. Politiet har givet tilladelse til, at kisten må komme med på stranden, siger han og fortæller, at efter ceremonien vil kisten blive transpoteret til en kirke i Frederikshavn.

- Her er alle også velkomne, og der vil blive holdt en kort mindehøjtidelighed, inden kisten sendes til krematoriet. Hendes urne vil efterfølgende blive stedt til hvile på kirkegården, siger han.

Den 24-årige Tinna Jakobsen fik i 2011 konstateret underlivskræft og blev for en kort stund erklæret rask. Men sygdommen vendte sidste år tilbage, og hun kom efterfølgende i både kemobehandlinger og strålingsforløb. Men det hjalp ikke. Hun valgte selv for en kort periode at prøve alternative behandlinger, og da hun vendte tilbage til det danske sygehusvæsen, var det for sent. Lægerne mente ikke, der var mere at gøre, og til sidst valgte de at stoppe med at behandle hende. familien.

Den unge kvinde og hendes familie søgte derfor hjælp i udlandet. Her fandt de en tysk læge, der mente, han kunne hjælpe. Behandlingen koster 300.000 kr. og de sidste mange uger har familie og venner samlet ind til behandlingen. Men Tinna Jakobsen nåede aldrig af sted. Torsdag aften blev hun indlagt på Aalborg Universitetshospital og sov stille ind natten til lørdag.

Andre læser også