Lyt til artiklen

SE OGSÅ: Her er de sjoveste øjeblikke fra 'The Tonight Show'

Efter 22 år, over to milliarder kroner i lønningsposen og næsten 5.000 show er det torsdag aften slut for Jay Leno - én af verdens mest populære og bedst betalte talkshow-værter.

Aftenens gæst i 'The Tonight Show' bliver, ligesom det var i Lenos første show i 1992, komikeren Billy Crystal. Countrysangeren Garth Brooks vil sørge for en sidste sørgelig sang.

Og så går manden med USAs mest prominente og kendte hageparti på pension - sådan da.

Allerede fredag drager Jay Leno nemlig på en landsdækkende og så godt som udsolgt standup-turné. Og samtidig overtager komiker Jimmy Fallon jobbet som vært for 'The Tonight Show'.

Og uanset, hvad der sker fremover, kan Jay Leno se tilbage på en uhørt succesfuld TV-karriere.

Lige siden starten (for Leno) i 1992, har seertallet nemlig ligget højt.

I snit har 'The Tonight Show' med Jay Leno trukket et sted imellem fem og seks millioner seere pr aften - Ikke dårligt for et program, der starter klokken 23:35.

Ti-års jubilæumsshowet i 2002 tiltrak hele 12 millioner seere. Og det forventes at aftenens farvel-show vil have op imod tyve millioner seere.

SE OGSÅ: Jay Leno om stop: Jeg har ikke været ude en onsdag i 22 år:

SE OGSÅ: Her er de sjoveste øjeblikke fra 'The Tonight Show':

Jay Leno er kendt for sit glade humør, når han går på hver mandag, tirsdag, onsdag og torsdag aften. Men efter 22 år er det slut som vært på det amerikanske talkshow 'The Tonight Show', der sendes på NBC.

Torsdag 6. februar har Jay Leno sin sidste udsendelse.

Se nogle af de historiske øjeblikke i videoklippet øverst i artiklen