1. april var det 90 år siden, DR blev grundlagt under navnet Statsradiofonien. I den anledning inviterede BT 10 DR-legender til et brag af en 90 års fødselsdagsfest. Her blev fortalt sjove anekdoter og afsløret pinlige bommerter.

Under middagen faldt snakken bl.a. på rockbandet The Rolling Stones, og her fortalte den tidligere tv-vært Poul Thomsen, der især er kendt fra 'Dus med dyrene' og 'Hund og hund imellem', at han har været nære venner med et af bandmedlemmerne.

Poul Thomsen var venner med Stones-trommerslageren Charlie Watts, da de tilbage i 60’erne arbejdede sammen på Junckers Reklamebureau i Randers.

I tv-klippet kan du høre Poul Thomsen fortælle om venskabet til Charlie Watts. 

90 års fødselsdagsfesten fandt sted i Berlingske Medias såkaldte Gamle stuer, der husede verdens ældste avisredaktion i 1749.
De inviterede gæster var: Mogens Vemmer, mangeårig, navnkundig B&U-chef, manden der opfandt dansk børne-tv. Og radio- og tv-værterne Jørgen de Mylius, Hans Otto Bisgaard, Svend Gehrs, Carsten Werge (nu viasat), Monica Krog-Meyer, tv-værten Poul Thomsen og Helle Bygum og den nuværende Radio 24/7 direktør, Mikael Bertelsen.

I BT Plus kan du møde alle de 10 DR-legender, som var med til 90 års fødselsdagen, og få endnu flere af de sjove anekdoter.