Hvilket eller hvilke par tror du vælger at blive sammen?

DR3's seersucces 'Gift ved første blik' er kommet til vejs ende, og onsdag aften skal de tre par træffe den potentiel livsændrende beslutning.

Det er ikke bare et tv-program med et snoldet pengebeløb, en podieplacering eller en rejse på højkant. Nej, det er kærlighed og ikke mindst et ægteskab, der er på spil i 'Gift ved første blik'.

Hvem bliver sammen? Deltag i afstemningen nederst på siden (virker ikke på mobilen)

Onsdag aften vil det vise sig, om ægteskabspapirerne efter kun fire ugers samliv bliver revet itu, eller om dobbeltdynen får lov at forblive i sengen hos parrene Mie og Simon, Mette og Martin samt Lykke og Jonas.

Mens andre måske bruger den første måned på at se en potentiel partner an via småflirtende SMS-beskeder, biografture og enkelte møder her og der, har disse tre par indenfor fire uger formået at blive gift, været på bryllupsrejse, flyttet sammen og været til parterapi.

Uden kendskab til hinanden mødte de enkelte par for første gang hinanden fire uger tidligere ved deres egen vielse. Foran en giftefoged sagde de ja til at medvirke i et eksperiment, hvor de bliver gift i et såkaldt arrangeret ægteskab.

Parrene var blevet udvalgt ud af 20 kærlighedshungrende singler af et ekspertpanel bestående af sognepræst Pernille Østrem, psykolog og forsker med speciale i sexologi, Gert Martin Hald, psykolog med speciale i parterapi Annemarie Bergholt og antropolog Trine Demand.

Se programmet i aften på DR3 klokken 21.30.