Den kommer med to indtillinger. Familie og sex.

Savner du lidt følgeskab i både sofaen og i dobbeltsengen, så kan en ny sexrobot måske være løsningen. I Storbritannien fører to sexbutikker nu den sofistikerede robot Samantha, der kan købes til den betragtelige pris af cirka 29.400 danske kroner. Sexdukken kan lades op med et usb-kabel som man kender det fra sin telefon eller tablet.

Den bruger kunstig intelligens til at interagere med sin bruger, og vil kun dyrke sex med sin ejer, hvis der bliver behandlet ordentligt. Det skriver britiske Metro.

»Samantha har forskellige personligheder, hun har blandt andet en familieindstilling, hvor hun vil komme med fakta om forskellige ting og snakke om filosofi,« siger Tracey Whitmore, der ejer sexbutikken Vibez i Aylesford.

Ejeren forklarer, at robotten ikke pludselig kan hoppe fra den bonerte familieindtilling og over i sexindstillingen, men holder sig til vittigheder. Ejeren gør sig dog ikke nogle forestillinger om, at kunderne primært køber robotten for at blive underholdt med trivialviden og morsomheder.

»Folk, der køber de her dukker er typisk ensomme mennesker, der leder efter partnerskab og noget til at tilfredsstille deres sexlyst,« vurderer ejeren og forsætter:

»Hun appelerer også til par, der gerne vil eksperimentere, men ikke vil bekymre sig om jalousi.«

Ifølge en anden britisk avis der der på verdensplan blevet solgt 30 eksemplarer af den avancerede dukke. Firmaet bag, Synthea Amatus, arbejder nu også på en mandlig udgave.

Nedenfor kan man se Samantha tale med en anden kunstig intelligens, nemlig Googles stemmestyrede assistent.